Nieuw! Franse vakantietips!

Leven als Pipo in Frankrijk
Kamperen, maar dan wél op een luxe manier. Ver bij alles en iedereen vandaan, maar toch op loopafstand van het dorp. Persoonlijk ben ik niet zo van het kamperen en de rest van het gezin gaat meteen in hongerstaking als ik iets voorstel zonder tv en vaatwasser. Maar ‘La Grande Serve‘ héeft iets waardoor je toch ineens verlangt naar de tijden van weleer …
Wat dit onderkomen vooral zo bijzonder maakt, is het interieur van die vijf woonwagens, oftewel roulottes: pure romantiek! De woonkamer, keuken en bedstee getuigen van veel liefde voor detail. En dan is er ook nog het uitzicht en de ligging in ‘Klein Zwitserland’, een stukje volstrekt ongerept Frankrijk, nabij het stadje Vichy. De stilte moet haast wel oorverdovend zijn.

Naschrift: Dit artikeltje werd aangeleverd door Karin, een vriendin die is gespecialiseerd in het zoeken van precies passende locaties voor vakanties of evenementen. Haar bedrijfje, gebaseerd op grote zoekervaring en een enorme poeplading over de jaren opgespaarde bookmarks, heet I Search for You. In de komende maanden gaat Karin ons vaker verrassen met originele bestemmingen en vakantietips.

Reacties zijn gesloten.