Poken jij al?

En ik maar denken dat ze in Frankrijk hopeloos achter lopen, qua social networking en nieuwe media. Maar dat valt reuze mee. Zo vond ik vanmorgen een Franse website helemaal gewijd aan de poken. Dit bijzondere digitale visitekaartje lijkt ook hier in Frankrijk inmiddels voet aan de grond te krijgen. In Nederland wordt de Poken vooral gepromoot door Jillesdotcom. Dit social mediadier pusht de poken op alle netwerkbijeenkomsten die hij bezoekt en dat zijn er erg veel. Bovendien laat hij ook op Twitter geen gelegenheid voorbij gaan om Poken te promoten. Maar nu is Frankrijk kennelijk ook aan de beurt. Er staat ‘Deze site is bedoeld om je in contact te brengen met alle mensen die al een poken hebben’ Ik klik even verder. Wacht! Où es tu? Kennelijk kan ik hier met Google op zoek naar alle pokengebruikers in Frankrijk. Eeehhhh…. wacht. Cliquez ici pour voir le Google map de pays-bas. Pays Bas? Misschien gaat het hier toch iets minder hard dan ik dacht, met de netwerkgadgets ;-).
Wacht, ik kijk even op Twitter/toutsurpoken. Hij doet al zijn Poken in de utverkoop voor maar 7,50 per stuk (in NL 13,95)… Ach. Weet je. Laat maar.

Reacties zijn gesloten.