RWS: groen en geel


Je hoort Nederlanders wel eens twijfelen aan de kwaliteit van Franse aannemers. Ook vragen mensen mij soms of het onderwijs in Frankrijk wel voldoende niveau heeft. En anderen wonen permanent hier maar gaan voor een medische ingreep tóch terug naar Nederland. Want ja, die Franse ziekenhuizen… Alsof het een derde wereldlandje is! Nou, ik hoop in ieder geval dat de aannemers die deze klus klaarden wisten wat ze deden. Je moet er toch niet aan denken dat zo’n ding omkukelt.
Klik voor meer info ook even op de foto en zie het blogje van Peter over dit onderwerp.
Bedankt Ron voor de linktip.

11 reacties op “RWS: groen en geel

  1. Wij zijn afgelopen zomer in de Cevennen geweest en hebben de brug gebouwd zien worden (nou ja, deels dan). Echt een geweldig gezicht. De laatste keer dat we in Frankrijk waren, half november, waren ze de brug aan het testen. Kijken of-ie wel genoeg gewicht kon dragen. Dus hele colonnes zware vrachtwagens erop, lieten ze mooi zien in het Franse journaal. En die bouwers maar stralen toen de brug het gewoon hield. Terecht.

  2. @coco: maar twee keer per dag paar uur in de file staan in Millau is ook niet alles. Buiten het seizoen weet ik het niet, maar in de zomer was er vaak geen doorkomen aan.
    @krek: ik denk dat Nederlanders gewoon altijd klagen over aannemers en het onderwijs. doen ze hier ook.

  3. Nou ja, door Arcadis, ze hebben deelgenomen aan de ‘structural engineering’. Arcadis… zijn dat dezelfde jongens als die van de Zwiepzwaan in Rotjeknor?

  4. Alleen als beeld ziet hij er geweldig uit….heb hem in aanbouw gezien van beneden af….was wel heel er hoog…..goed dat er van die hoge zijkanten aanzitten….

  5. Ik vind het een prachtig staaltje van Franse kundigheid en over die Franse ziekenhuizen, ik ga liever daar dan in Nederland want er worden hier teveel fouten gemaakt en ze hebben hier elle lange wachtlijsten en daar niet.