Vakantietips aflevering 7: Kamperen nieuwe stijl

Gastvrijheid, rust, ruimte en niet te vergeten comfort – is het motto van Domaine les Gandins, in het plaatsje Saint Germain de Salles, ten westen van Vichy en op zo’n drie uur van Parijs.

Op het eerste gezicht is het een bestemming zoals vele anderen. Gezellig, smaakvol en mooi gelegen. Je kunt er terecht voor een chambre d’hôte, één van de vier – overigens zeer charmante – gites of voor een plek op de kleine camping, die ze hier hôtel en plein air noemen. Waarschijnlijk omdat je er ’s avonds gewoon aan kunt schuiven voor een table d’hôte.

Maar hoe zit het dan met dat comfort? Daar hebben ze op Domaine les Gandins iets leuks op gevonden: je kunt er namelijk, als je kiest voor de eenvoud van het kamperen, een badkamer erbij huren. Om toch nog een beetje dat luxe vakantiegevoel te krijgen. Of – en dat is helemaal nieuw – je kiest voor één van de vijf ‘buitenlucht gites’. Comfortabel ingerichte reuzetenten voor zes personen. Helemaal compleet met een goed geoutilleerde keuken, lekkere bedden en een badkamer iets verderop. Dat deze luxe tenten ook nog eens op een steenworp afstand van de rivier liggen, is mooi meegenomen.

Kijk, zo wil ik ook nog eens ‘puur natuur’ op vakantie!
Domaine Les Gandins

Reacties zijn gesloten.