Wie maakt me los? Bedrijfsklaar hotel €350.000,-!

Het is niet mijn gewoonte om huizen van Immogo op Hollandais en France te pushen. Maar voor dit hotel maak ik graag een keer een uitzondering. Het is van een Nederlands echtpaar dat door een opeenvolgende serie pechgevallen, bedriegerij en regionale maffia-praktijken met een hotel in zijn maag zit. Vervelend voor hen, maar een buitenkansje voor wie tegen een lage investering in wil stappen in een Frans horeca-avontuur.

Het bedrijf staat in La Bourboule, een stadje aan de rivier de Dordogne, die ook langs de tuin van het hotel stroomt. Het is een regio die zomers en ’s winters bezoekers trekt, want ze zitten op maar een kwartier van de skipistes. Bovendien staat Le Bourboule bekend om zijn thermen, waar ook veel volk op af komt.

Doordat de business al een tijdje op een zeer laag pitje staat, vraagt de eigenaar geen goodwill. De prijs is voor het onroerend goed inclusief de complete inventaris: bedden, pannen, tafels, televisies… zelfs de website is inbegrepen voor 350.000 euro kk. Geen makelaarskosten, natuurlijk.

Ik vind het niet duur. Kansje voor roerommers? Via de advertentie op Immogo kun je rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar. Succes!

Reacties zijn gesloten.