Zo is Frans leren kinderspel


Als je Nederlands wilt leren, moet je naar Sesamstraat kijken. Wil je Frans leren, ga dan naar een plek op het web, speciaal gemaakt voor kinderen. Dan weet je zeker dat het taalgebruik een beetje te behappen is. Overigens is J’écris & Je dessine natuurlijk óók interessant voor al dan niet uit Nederland afkomstige Franse kindertjes die houden van lezen, tekenen, kleuren en schrijven.

5 reacties op “Zo is Frans leren kinderspel

  1. Een leuke site, alleen jammer dat het zonder geluid is.
    Misschien kan iemand mij de verhaaltjes voorlezen?
    Vrijwilligsters(!) gevraagd:P

  2. Goh zeg, erg bedankt voor de tip. Ik krijg volgende week een Franse familie op bezoek en zal deze site dan hard nodig hebben! 😀

  3. Heb je nog meer leuke franse sites voor kinderen?
    Ik geef nl franse les aan ned. kinderen van 11-12 jaar op een basisschool. 8)

  4. Zou het niet 1-2-3 weten, maar als ik iets tegen kom, zet ik het direct op Hollandais en France.