Zo word je het in ieder geval weel

Een site met de naam ‘Je suis cultivé’ geeft mij eelijk gezegd niet meteen zin om door te klikken. Ik had het dan ook bijna niet gedaan. Maar toen ik het tóch deed, was ik aangenaam verrast. Weetjes, kwisjes, woordjes, lesjes, testjes en raadseltjes waar je telkens wat van op steekt wisselen elkaar af. En alles in een aangenaam ontspannen Frans, zodat het ook leesbaar is als je geen opleiding aan een Franse universiteit hebt gevolgd. Ik weet niet precies aan wie we de site te danken hebben. Het lijkt een privé-initiatief en bestaat denk ik nog niet zo lang. Maar van mij mag hij blijven. Hier, ga de bloemenkwis doen. Of cultiveer je via de uitgebreide lijst Waar of niet waar-stellingen. Is ‘Het Rode Plein’ in Moskou naar de communistische vlag vernoemd? waarofniet?. Nou weet je het.

Reacties zijn gesloten.