Zorro returns

Mensen vragen mij wel eens: “Wat doe je daar nu zoal de hele dag als Hollandais en France? Beetje rondhangen op een terras, met een glas wijn onder handbereik zeker?” En al direct hebben ze spijt van hun vraag, want breek me de bek niet open! Ik kan langdurig en uiterst slaapverwekkend uitwijden over met name mijn onroerend goed-activiteiten. Zoals de oplettende lezertjes weten laat ik geen gelegenheid voorbijgaan om reclame te maken voor Zorro Immo, mijn onvolprezen internationale huizensites.

Ook nu weer neem ik graag de gelegenheid te baat om mijn favoriete project te pushen. Wat wil namelijk het geval? Zorro Immo is vernieuwd. En die nieuwe versie (Zorro V2) is vandaag online gekomen. Voorlopig nog in dezelfde vormgeving, maar met toch een paar gevoelige aanpassingen. Die zijn veelal technisch van aard. De voordelen…

Voor bestaande verkopers:

Beter vindbaar
Door diverse technische aanpassingen zijn de paginatitels en url’s (adressen van de pagina’s) inhoudelijk interessanter geworden voor de zoekmachines. In de komende weken zou Zorro Immo dus nóg beter vindbaar moeten worden voor Google c.s. En doordat ik de vertalingen voortaan overlaat een professionele vertalers zou ook de kwaliteit van de teksten in het Frans en Engels moeten toenemen. Bovendien is de site nu ook in het Duits beschikbaar.

Meer promotie
De vertalerpool neemt mij veel werk uit handen. Tot nu toe durfde ik niet echt breed te adverteren, uit angst te veel nieuwe huizen binnen te krijgen. Meer dan 1 huis per dag kon ik in mijn eentje niet mannen. Vanaf nu kan ik echter flink in de bus blazen om Zorro Immo met name in Frankrijk veel beter bekend te maken. Investering in reclame in de publieksmedia betekent méér bezoekers en dus ook méér kans op verkoop.

Doorplaatsen op miljoenensites
Met een XML Feed sturen we wekelijks de actuele inhoud van Zorro Immo door naar grote internationale huizensites Affidata en Properazzi. Dit betekent nóg meer bereik bij huizenzoekers overal ter wereld.

Voor nieuwe verkopers:

Snel en foutloos uploaden
Op de nieuwe site kunnen nieuwe verkopers zelf veel gemakkelijker hun teksten en foto’s uploaden. De verkoper kan daarbij kiezen of hij zelfvertaalde teksten via het formulier upload, of de teksten door onze échte vertalers van vlees en bloed kan laten vertalen. Hij betaalt dan 7 cent per woord.

Automatisch betalen
Het upload- en betaalsysteem is volledig geautomatiseerd en sluit af met een PayPal-formulier voor online betalen of een aanvraag voor een pdf-rekening. Want ook betalen per cheque of overschrijving blijft mogelijk.

Tot zover de commerciële mededelingen. Saai hè? Maar ja, je hoeft het niet te lezen! Tot slot nog een klein voorproefje van de nieuwe vormgeving. Wat pittiger en met lekkermakende huizenfoto’s op de voorpagina.

Mooi hè.

Reacties zijn gesloten.