Baangeboden in de Z-Bourgogne

Onlangs mocht ik kennis maken met Sylvia Gay, de jonge directrice van Kawan, een groot toeristisch bedrijf in onze regio. Het bedrijf heeft een keten vakantieparken (Kawan Villages) en is bedenker en uitgever van de beroemde Campingcheque. Het hoofdkantoor zit in Simard, een dorp op 10 minuten van Louhans, ongeveer een half uur onder Chalon-sur-Saône. Tijdens ons gesprek vertelde mevrouw Gay mij dat ze op zoek is naar een nieuwe medewerker telefonische klantenservice.

Ik heb haar beloofd een oproepje te plaatsen op HeF, waar misschien mensen komen die wel oren hebben naar een contactrijke job bij een modern internationaal bedrijf in de Bourgogne.

Het werk
Het gaat om het beantwoorden van telefoontjes van klanten die een brochure willen bestellen, een reservering willen maken of inlichtingen over een park of camping wensen. Of van bestaande klanten die tijdens hun verblijf op een van de parken of campings hulp nodig hebben met het een of ander. Of van mensen met klachten. Verder zul je twee à drie weken per jaar op pad geen om promotie te maken op beurzen en evenementen.

Jouw capaciteiten
Voor dit werk is Kawan op zoek naar iemand (m/v) die uitstekend Nederlands en Engels spreekt en schrijft en natuurlijk ook de Franse taal beheerst. Je moet immers mee kunnen draaien in een Franstalige organisatie en ook de campingeigenaars zijn vaak Frans. Enige computerervaring is meegenomen, een servicegerichte instelling onmisbaar.

Het aanbod
Het betreft een vaste aanstelling van 39 uur per week, verdeeld over de openingstijden van de klantenservice: van 9.00 tot 19.00 door de week en 9.00 tot 17.00 uur op zaterdag.
De beloning voor dit werk is ongeveer 1400 à 1500 euro per maand, plus een jaarlijkse extra uitkering van circa 3000 euro. Een en ander afhankelijk van je persoonlijke competenties en je ervaring. Het is relaxt werk in een leuk team op een schitterende locatie. De kantoren staan in een soort kasteeltuin naast een groot ‘maison de maître’ in een gezellig Frans dorp.

Interesse?
Stuur een brief met motivatie en je CV naar Michel Sidoti, Directeur du Service Relations Clients, michel[apenstaartje]campingchequepro.com
Château de Simard, 16 route de Louhans, 71330 Simard.
Telefoon +33 (0)385 72 29 90.

Succes!

Reacties zijn gesloten.