Een vriendelijk verzoek

Zoals de oplettende lezertjes weten, heb ik na wat gerechtelijke schermutselingen met de Franse makelaarsvereniging FNAIM mijn site Immogo op de spaarbrander moeten zetten. De advertenties zijn overgeheveld naar de nieuwe site Zorro Immo waar inmiddels ruim 60 % van de verkopers zich officieel hebben aangemeld. De overige 150 advertenties moet ik – vrees ik – als verloren beschouwen.
Het is nu zaak Zorro Immo op te stoten in de vaart der volkeren (lees: Google). Eén manier om dat te doen is door zo veel mogelijk externe links te scoren. Hoe meer Nederlands/Franse sites naar Zorro Immo verwijzen, des te beter. Daarom wil ik nu voor één keer serieus misbruik maken van Hollandais en France met een verzoek om Zorro Immo te linken. Heb je (toegang tot) een site en is er een linkpagina bij? Plaats dan een linkje naar
http://www.zorroimmo.nl
http://www.zorroimmo.fr
http://www.zorroimmo.com of
http://www.zorroimmo.de
een en ander afhankelijk van de taal van je eigen site. Als wederdienst mag je een in de reacties hieronder een link naar je eigen site plaatsen. Zo krabben wel elkaars rug. Alvast bedankt!

Reacties zijn gesloten.