Bij tijdgebrek niet klikken


Op zoek naar de tweede betekenis van ‘bobines’ kwam ik op de site van de Association @Lyon. Internet zoals internet bedoeld is. Kunst, Lyonese dieventaal, muziek, informatie over Lyon toen en nu… te veel om op te noemen en genoeg voor uren surfplezier. Geen site dus, om ff te gaan kijken.
CHAPEAU!

13 reacties op “Bij tijdgebrek niet klikken

 1. Spamhoer, Ferry. Ziet op de hoofdpagina van web-log waar de laatste stukkies geplaatst zijn en gaat daar even snel zijn webadres droppen. Ontmoedigingsbeleid. Maar kunnen we het over die fantastische site hebben?

 2. inderdaad, dit is helemaal kik!!!
  luister eens (…) naar mes nuits aves mllle prats.
  vroeger had je hoorspelen, dit is evenzo spannend!
  echt geweldig!

 3. Dit moet HannekeR weten…ff kijken of ik haar emailadres kan terugvinden.

 4. Kan ik me voorstellen, al heeft het volgens mij niets meer met Lyon te maken (of het moet zijn dat je deze kennis ook te Lyon toe kunt passen).

 5. Op de site las ik ergens dat ze er naar streven kennis gratis ter beschikking te stellen. Dus als jij interessante informatie hebt, dan kun je die inleveren en zetten zij het op het web. Geef toe dat dit een leuker resultaat oplevert dan de meeste officiële toeristische sites. Een soort mini-internet. Net als HeF, waar soms ook info langs komt die slechts zijdelings aan FR raakt. Denk aan mijn er met de haren bijgesleepte stukkie over i-tunes.