Charlatans

Ik vond dit wel een toepasselijk onderwerp, op een Ggggristullukku Feestdag.
Ik ben zelf niet biezonder religieus opgevoed, meer met het idee je gaat naar de zondagschool want dat hoort bij je algemene ontwikkeling. Daarna moesten we het maar uitzoeken, vonden pap en mam. Ze zijn ook meer van de humanisten.
Ik ben altijd wel gevoelig geweest voor de sfeer en de rituelen, vind Gregoriaans bijvoorbeeld prachtig en moet bij elke mooie kerk naar binnen. Maar niet om verlicht te worden, nee.
Mijn aangeboren nuchterheid (ik bedoel die karaktereigenschap, niet de toestand) laat me ook schouderophalen bij types als Geller en Char. Je zult mij er niet op betrappen dat ik naar dat soort programma’s kijk.
Toch sloop er gister stiekem iets in en wel via Discovery. Die hebben af en toe ook van die vage uitzendingen over numerologie, de Da Vinci Code en Nostradamus. Knap bedacht hoor, allemaal.
En die Char, ach, het is marketing, niets anders. Vanavond zullen we het zien, want ze wordt ontmaskerd!!! En wel bij Zembla

Ik vond een Franse site, Charlatans.info

Kijk wat ze zeggen over Michel de Notre Dame aka Nostradamus, over Geller , jammer genoeg is Char nog niet doorgedrongen, maar ze hebben daarentegen wel weer iets leuks met James Randi de grote ontmaskeraar. (Zijn aanbod van 1 mln staat nog steeds trouwens)

Pikant detail van de site: de ads van charlatans als Salimmah: Voyance 100% gratuite……..

Reacties zijn gesloten.