Chez Roger dinsdag 8 mrt

de vrouwen hebben de ingang geblokkeerd, maar de koer is achterom voor de heren nog wel bereikbaar.


Klik logo voor smoelenboek.

het ruikt hier wat minder fris

432 reacties op “Chez Roger dinsdag 8 mrt

 1. Ferry: sssttt…. geef me maar weer zo’n whisky als eergister ofzo, hiernaast staat mijn glaasje advocaat met slagroom maar dat bij mekaar niet…

 2. Aat, heb nog een biertje van je tegoed toen we het een week geleden over strenge straffen en zo hadden en jij naar bed werd verleid. Liet je maar mooi tussen die sharks zitten.

 3. Jongens, wij doen toch niet mee aan een gare wedstrijd wie de meeste berichtjes kan plaatsen. Dat winnen mannen toch nooit. Vrouwen kunnen nu eenmaal veel meer ouwe hoeren en sneller ook dan mannen. We hebben het natuurlijk niet over inhoud hé.

 4. Fer: alles goed alst maar Ierse is! moet nu ff weg, neem mijn glaasje mee en kom later kijken wie gewonnen heeft…. Francoise natuurlijk!

 5. @Gertjan, We hebben gepland om in week 12 te gaan maar ze beginnen nu al weer te zeuren dat ik dat toch eigenlijk niet kan maken, juist op het cruciale moment (dat schijnt het altijd te zijn) op vakantie te gaan en dan mijn collega’s met de shit (voor mij is het gewoon werk) laten zitten enzovoort. Dus ik weet het nog niet Gertjan.

 6. @Gertjan, ik heb volgens mij iemand gekend die Gertjan Zwiers heet. Is getrouwd met een oud collega van mij, Ariel van Veen. Dat ben jij toch niet toevallig hé

 7. Avond, ik snap er niet veel meer van, kom net binnenvallen, doe maar een drankje voor ieder, jawel ook voor de dames, of mag dat vanavond niet?

 8. Das ook weer overdreven Aat.
  Maar al die dames die quasi verbaasd hier steeds door de ramen gluren is ook niet alles.

 9. @Gertjan, Zullen we die dames er dan maar weer bij roepen? Misschien is dat wel goed voor het peil want dat zakte eigenlijk nogal hard.

 10. Nu kunnen we eindelijk eens darten, gokken of biljarten nu de dames er niet zijn. Keek hiernaast door de ramen en zaten ze daar te haken, breien en punniken.

 11. @Coco: over of mannen deugen of niet. Ik heb er veel over gelezen aan de andere kant, maar geen dialoog.

 12. @Frry: Vaste lijn, maar van Wanadoo mag ik maar zes uur per maand…. daarna gaat de teller lopen.
  @Ronaldus: Maak een keuze, snel.

 13. Dat was ik dus 400, rondje voor de hele tent en doe hiernaast nog maar een paar advocaatjes (zonder slagroom)!!!

 14. Gefeliciteerd: jullie hebben eerlijk gewonnen, en laat hiermee nog een vooroordeel over vrouwen (nl. dat ze meer kletsen) ongegrond verklaard worden

 15. @Robert(a): biertje graag.
  @Allen: wat is hier vandaag bewezen?: Mannen kunnen niet zonder vrouwen en omgekeerd, Gelukkig maar, het zal altijd stof tot discussieblijven doen opwaaien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *