Gratis plaatjes


Zoals trouwe lezertjes weten, heb ik een hekel aan gestolen content. Of het nu om tekst gaat, of om beeld, je hebt maar te zorgen dat je de rechtmatig eigenaar op zijn minst een linkje bezorgt. Maar wat als je nou iets algemeens wilt vertellen en je zoekt daar tóch een plaatje bij? Dan is deze site misschien een oplossing. Duizenden plaatjes, gratis neer te laden. Je kunt er trouwens ook foto’s uploaden, zodat anderen kunnen meegenieten van jouw fotografietalent.

11 reacties op “Gratis plaatjes

 1. Beste Francofielen,
  Jullie weblog is opgenomen op weblogrecensies. Neem gerust eens een kijkje en geef ook jullie mening over een andere web-log
  Mvg
  De Jury
  PS: Heb jullie tip getest, maar word gek van de pop-ups. Na 7 ben ik gestopt met tellen

 2. @Henk: met het risico dat je bij herpublicatie rechten schendt.
  Overigens heb ik geen last van pop ups. Ja, één pop-under, maar die is snel weer weg. Koop een mac, installeer Safari.

 3. @Krek: PhotoShop biedt de mogelijkheid een digitale handtekening te integreren in een plaatje. Je hebt ze snel te pakken, maar ja, wie betaalt die advocaat.

 4. Ondanks de popup-blocker in Firefox liet die site mijn browser crashen. Vraag me bij hun voorwaarden overigens af of je die kiekjes op je website mag plaatsen. dat gebruik lijkt me niet privé, maar ook niet commercieel.

 5. Kun je me vertellen waar de foto hierboven gemaakt is?
  Ik ben er vroeger op vakantie geweest, maar zou zo niet meer weten waar het is in Frankrijk.

 6. De foto van Yves ook zelf gemaakt?
  (log: Op verzoek) Mooi plaatje!
  Stel je toch niet aan met
  “Zoals trouwe lezertjes weten, heb ik een hekel aan gestolen content. Of het nu om tekst gaat, of om beeld, je hebt maar te zorgen dat je de rechtmatig eigenaar op zijn minst een linkje bezorgt. Maar wat als je nou iets algemeens wilt vertellen en je zoekt daar tóch een plaatje bij? Dan is deze site misschien een oplossing. Duizenden plaatjes, gratis neer te laden. Je kunt er trouwens ook foto’s uploaden, zodat anderen kunnen meegenieten van jouw fotografietalent.”
  De naam van de fotogra(a)f(e) vond ik niet. of was het Rene (http://fotolog.yepcheck.com/)?