chez Roger et Françoise – woensdag 9 maart


Klik logo voor smoelenboek.

Et voilà: een vers café. Met als eerste mededeling dat onze stamgastensmoelenhoek nu ook een kersverse TV-babe rijk is. Als dat geen google-hits gaat opleveren, dan weet ik het niet meer.
UPDATE: Petra is op eigen verzoek weer verwijderd uit het gastenboek. Juist omdat het wat te veel en verkeerde hits opleverde. Wijze les: strooi niet te veel met je complete voor- en achternaam op het net. Hoewel… moet ik nodig zeggen!

493 reacties op “chez Roger et Françoise – woensdag 9 maart

 1. kwist ut, druk op plaatsen en dacht, nee dit komt niet goed. Excuses aan allen die hun haar verven. waar bemoei ik me tegenaan ook. (bek houen!)

 2. Volgens mij ligt Ronaldus met z’n hoofd op z’n toetsenbord te pitten, vandaar al die gecomprimeerde bytes die bits worden en blond bovendien.

 3. ach ja je moet in het dagelijks leven al zoveel nadenken en beslissen over allerlei toestanden dan is het prettig om hier even domblond te lullen.

 4. @Coco: graag, ik zit op een kalf te wachten dat geboren moet worden, ik weet dat het voor jullie wel afgezaagt zal gaan klinken op den duur, maar het is niet anders, ik ga zo nog ff kijken en dan naar bed met de wekker op ong. 2.30, biertje graag

 5. Wat een vrolijke noot was er precies een jaar geleden nog in HeF, dat is nu wel even anders! Zouden Henk, Marjan, Ferry en ik dan toch gemist worden? En Willem en Monique waren ook nog leuk…Van zuurpruim Jeanne moet je het niet hebben en arme Petra zal inmiddels ook wel wijzer zijn. Wat een geluk dat ik toevallig ff op de site keek en dit terugvond, het was mooi maar keert nooit weerom…

 6. Met het vertrek van Ferry kan ik goed leven. Willem was relatief onschuldig, maar ook niet echt waardevol in zijn bijdragen. Henks vertrek vind ik al wat jammerder, want die was in ieder geval intelligent en scherp, zij het af en toe wat rigide. Marjan mis ik zeker, al hebben we buiten het log om nog goed contact. Maar jou, Kits? En die gluipkop van een Monique? Nee, die worden allerminst gemist.

 7. Ik zit te knoeien: mijn reactie was:
  Ach laat toch, babbelt toch als een kip zonder kop en strooit en passant nog een belediging en wat onwaarheden de tent in. Lekker wijf.
  Gelukkig heb ik met een aantal mensen buiten het forum om nog steeds (boeien) contact en dat wil ik graag zo houden, dus ik respecteer hun pas op de plaats. De rest missen we als kiespijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *