Chez Roger et Francoise 13 maart


Klik logo voor smoelenboek.

Het is vandaag Saint Rodrigue… geen idee wat het betekent, maar ik vind het wel passen bij 13 maart. Ik ga het café van gisteren nog even ontruimen en schoonmaken, kunnen we verder drinken in een schoon café.
Marjan

321 reacties op “Chez Roger et Francoise 13 maart

  1. Ik ben speciaal voor jouw mijn bedje uitgekomen, jouw roep om Bretonse whiskey was zo luid…..en nu ga ik echt terug naar mijn bedje!

  2. Voor mijn doen erg laat, maar de vpro was verplichte kost vannavond.
    Ach, hoe herkenbaar alles. Over Turkse jongens die meisjes de wc intrekken. (Ja maar Aykut het feit dat je zo heet, wil niet zeggen dat je het mag doen)

  3. @Dineke: Nee. Erger nog, dit was geen dwarsdoorsnede. Allemaal welbespraakte – boeken schrijvende – leerkrachten. En toen, rond 10 uur, dat afglijden naar verliefdheden tussen leerlingen en leraren….

  4. @Dineke: Had willen vragen of je vanavond nog gekeken had: VPRO – onderwijs. Maar lees uit voorgaande discussie dat dat zo was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *