Chez Roger et Françoise – 16 november


Klik logo voor smoelenboek.

Kom binnen, Peter, kom binnen. Jij bent me er ook eentje. Als laatste naar bed om als eerste weer op de deur te staan bonken. Tigre de Bistro!
Overigens hadden we gisteren nog hoog bezoek. Wim B. geeft commentaar op mijn argwanende ‘ook toevallig’-stukje. Gauw lezen allemaal.
Roger, ff snel een grand café. Ik moet zo naar de bank om te tekenen als Président van de Association des Parents d’Élèves de Ménetreuil et La Chapelle-Thècle. Tjonge, wat houden ze hier van titels en afkortingen.

175 reacties op “Chez Roger et Françoise – 16 november

 1. Oeps phantom is zeker geschrokken van mijn uitnodiging…
  EN ja, krek, ik weet heus wel dat hij/zij hier misschien niet eens was en en leuke link van jou aan het bekijken was, maar je moet iets om de conversatie gaande te houden, want Roger trekt zijn b.. weer eens niet open.

 2. Hahaha, nee hoor, ik hoop nog heel lang van m’n Franse optrekje te genieten. Pas als het huis zelf helemaal in orde is
  gaan we de tuin om het huis ontwerpen. Dus nog zeker 3 jaar de tijd. 🙂

 3. Raar he, nu kan ik wel weer bij de buren (FF) terecht…
  Gelukkig maar, Ronaldus, heb trouwens wel een paar ideeën, maar moet er even voor gaan zitten en daar heb ik even geen tijd voor..

 4. Ik ben er nog, maar werd even afgeleid door de TV, waar bekende nederlanders vertellen over hun ervaringen met mishandeling in hun jeugd.

 5. Ja zeker hebben we winters hier. Het schijnt dat het een jaar of 10 geleden voor het laatst gesneeuwd heeft. Het hele sociale leven lag toen plat. Iedereen blijft thuis, de schoolbussen rijden niet, dus de scholen zijn dan dicht. Dus je begrijpt, ik kan niet wachten tot het hier echt gaat sneeuwen, ik wil dat wel eens meemaken.
  Vorig jaar heb ik wel een paar keer de ruiten moeten krabben. Maar dit jaar nog niet. Het is hier nu nog erg mooi. Overdag een zonnetje en een graadje of 12, dus echt niet slecht.

 6. Misschien niet helemaal eerlijk van me jeanne, maar als ik dat zo hoor, bekende nederlanders vertellen over hun ervaring met mishandeling, heb ik altijd de neiging om dat in twijfel te trekken…
  En hebben ze het dan over lichamelijke mishandeling of ook over geestelijke mishandeling?

 7. Allebei. Er is in Nederland een week lang aandacht voor Geheim Geweld – dus geweld in het gezin / huiselijk geweld.
  De TV en de radio besteden er op allerlei manieren aandacht aan.
  Het gaat zeer zeker ook over geestelijk geweld.
  De verhalen vanavond waren niet “dik aangezet”, maar gewoon eerlijk.

 8. jeanne, ik heb het niet gezien, maar ja, ik heb ook eigenlijk helemaal geen zin om hier verder op in te gaan, komt me iets te dichtbij mezelf. Ik ga naar bed. Trusten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *