Chez Roger et Françoise – 16 oktober


Klik logo voor smoelenboek.

Weekend! En herfstvakantie. Veel van onze vrienden/stamgasten zijn vertrokken naar hun vakantieadres. Het zal leeg zijn, in het café. Enfin, wie weet komen er wat toeristen langs die – nu het wat minder druk is – uit hun schulp durven kruipen om een duit in het zakje te doen.
Hoe dan ook veel plezier op Hollandais en France!

112 reacties op “Chez Roger et Françoise – 16 oktober

 1. nee Krek, ik ben al eens ‘te goed van vertrouwen’ met jou.
  Als ik jou bel heb je mijn goede nummer……en wat ben je daarmee van plan óók publiceren op de zoekmach. Google?

 2. Ik héb je nummer al, maar je bent in gesprek, zeg ik toch.
  Gewoon via het telefoonboek online. J.S. 66150 Overigens kun je als je belt je nummer eenmalig afschermen, door eerst 3651 te draaien. Dat heet ‘secret appel par appel’.

 3. Bovendien kan niemand iets publiceren op Google. Google is een zoekmachine. Die zoekt en klasseert op relevantie. Kan ik niet beïnvloeden. Niet zo paranoïde, man!

 4. Ik kan natuurlijk ook gewoon het nummer van de camping bellen. Daar weten ze je wel te vinden, neem ik aan? Maar niet ‘snachts, natuurlijk. Dat zal ik Pascal en Cathie niet aandoen. Morgen overdag? Je bent nog steeds in gesprek.

 5. Is het nodig om met jou te communiceren zonder mijn nummer te blokkeren?
  Normaalgesproken ga ik zo niet met mensen om, mensen die ik bel hebben ‘normaal’ gesproken geen kwaad in de zin.

 6. Hé, jij begint er over dat ik niet te vertrouwen ben. Ik vraag gewoon of je me wilt bellen. Nu, als het ff kan, want het is laat en mijn vrouw slaapt al.

 7. Luister,
  Als ik je nummer had willen publiceren had ik het al gedaan. Bovendien is het nog steeds in gesprek. Jij hebt mijn nummer. Zo goed van vertrouwen was ik al. Bel me [i]nu[]/i], anders ga ik naar bed.

 8. Morgen, Robert!
  Een nieuwe dag, een nieuw geluid en vooral: nieuwe kansen.
  Wij kijken niet naar buiten en trekken ons binnen terug met een lekeer boek en een kop thee……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *