Chez Roger et Françoise – 20 september


Môgge allemaal! Sinds gisteren heb ik de introtekst hierboven aangepast om mensen duidelijk te maken dat dit café de vrijplaats is voor alle gelul. Dit betekent dat we ons bij de andere onderwerpen beperken tot reacties die op het desbetreffende onderwerp slaan. Off-topic gezeur wordt daar verwijderd. Ook overweeg ik een ban voor mensen die anoniem (dus zonder vermelding van geldig privé-mailadres) een grote bek hebben. En voor mensen die een te grote bek hebben of zich ongelikt gedragen. Zulks te mijner beoordeling. Waarbij ik alvast kan melden dat geschreew (overmatig gebruik van hoofdletters en uitroeptekens) en ordinaire scheldwoorden noch in de gewone logjes nog in het café getolereerd worden. Ook ruziezoekers zullen ontdekken dat hun bijdragen ‘zomaar’ verdwijnen. Zo. Tot zover de nieuwe huisregels.
Roger, doe mij maar een lekker hete thee, want ik heb keelpijn.

62 reacties op “Chez Roger et Françoise – 20 september

 1. @Peter: dat kan bijna niet, want het is een echt Frans woord. In Amerika wordt het voor zover ik weet alleen gebruikt in de uitdsrukking male chauvinist pig wat dan sexist betekent.

 2. zo daar ben ik weer. Roger doe mij een whisky, heb ik wel verdient. Hele zolder zeiknat. nou ja is die ook weer’ns gedweild. Lamp in de badkamer doet het niet meer daar komt ipv licht alleen maar water uit

 3. goedenavond… ben ik nog op tijd Roger….
  Tjoh wat een nieuws allemaal, Dineke lid van het team onder dictatoriale leiding 😉 van Krek, en een hond naast de voordeur. Kan alleen maar nog beter worden hier.
  Frank….. wat een huis………….wauw.
  Roger.. een slaapmutsje graag..

 4. Je hebt je dag niet echt vandaag, geloof ik, Ferry, ziek, wasmachine lekt, whisky op.
  Neem maar een whisky van mij dan, misschien knap je daar wat van op 😉

 5. @Frank, kost uren zo’n website, ik ben met een ander ontwerp bezig maar ben denk ik te moeilijk bezig. Ik wil er teveel instoppen dus moet ik m’n plan weer herzien.
  Eenvoud is de kracht van…..

 6. Ja, geef mij ook maar een goed glas wijn….. mijn ogen zijn klein van het site maken….ben het met je eens, ronald, ik maak het ook veel te moeilijk geloof ik….veel teveel mappen en submappen en subsubmappen….ga nu nog even het weer toevoegen…kan eens bij ferry kijken hoe hij dat gedaan heeft… Het was inderdaad een enerverende dag, ook in het cafe bij Roger en Francoise en…..niet veel zeikerds vandaag….

 7. Blijk ik toch mailtje gehad te hebben dat blog La Douce France stopt.
  Hallo allemaal,
  Zoals iedereen wel heeft gemerkt plaatsen we nog maar weinig berichten op
  Ladoucefrance.net. Daarnaast hebben hebben we na dik een jaar nog steeds
  weinig bezoekers. Samen met Carla en Gotze heb ik dan ook besloten om ons
  gezamelijke weblog op LDF met onmiddelijke ingang te beëindigen. Ik zal op
  korte termijn de homepage van ladoucefrance.net aanpassen.
  Zoals de meesten wel zullen weten heb ik dit domein (jaren geleden)
  aangeschaft (als frankrijkgek leek het me wel een kekke naam 😉 ) Over
  korte tijd zal ik zelf dan ook weer persoonlijke (reis)pagina’s op
  ladoucefrance.net plaatsen.
  Ik wilde iedereen hartelijk bedanken voor alle tijd, energie en enthousiasme
  die jullie in dit weblog hebben gestoken.
  Ik hoop jullie allemaal virtueel nog veel tegen te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *