In geval van nood

Het is toch wat allemaal de laatste paar dagen.
Het begon allemaal de dag dat we noet op HeF konden. Om dit gemis af te reageren, hebben we ons toch eigenlijk ene beetje misdragen op het Frankrijkforum.
Zaterdag hebben wij ons allemaal heel netjes gedragen en werden we zelf onder vuur genomen, waarschijnlijk door een aantal fans van het FF en Monique.
Voorlopig kunnen we het allemaal nog wel aan, maar stel je voor dat de tijd komt dat we dit niet meer aan kunnen, dan is het misschien een idee om een paar dagen bij te komen op deze lokatie met professionele af- en begeleiding.
Marjan

12 reacties op “In geval van nood

 1. In Crouy sur Ourcq? Dat verzin je niet, zo’n naam. Adenka trouwens ook niet, maar goed. Lijkt me een erg vermoeiende manier om bij te komen. Paintball, Quad, bosparcours en meer sportief vermaak in een team building. Ik denk dat ik deze beker maar aan mij voorbij laat gaan!

 2. Lees je bericht even na en corigeer de ENORME taalfouten. Stel je eens voor dat ZIJ DIE NIET GENOEMD MAG WORDEN dit leest!Dan ben je zuur! Dit bericht is natuurlijk bestemd voor Marjan maar dat had iedereen al wel begrepen!Is ook niet te missen! Haar bericht is echt om te huilen!!!!!!!!!
  Dus haal je taalfouten eruit, want jouw bericht is een regelrechte RAMP! Stel dat ZIJ DIE NIET GENOEMD MAG WORDEN gaat reageren!!!!!!!!!!! Ik moet er niet aan denken!

 3. Niet zo schreeuwen, Willem…….Ten eerste is niemand ervan onder de indruk (Marjan al helemaal niet) en ten tweede, zuur? Wat komt ‘zij-die-niet-genoemd-mag-worden’ dan wel doen? Moeten wij bodyguards nemen?
  En last but not least: over welke ‘enorme’ taalfouten heb je het? Wanneer je over die 2 vertikkingen hebt, ben je toch kinderlijker dan ik al dacht. Steek hier toch niet zoveel energie in, Willem. 😕

 4. Wel geinig al die lieden die hier aan het kletsen zijn. JAmmer dat ze geen emailadres of website achterlaten. Jammer dat je daar als gebruiker geen filter voor kunt instellen.

 5. Helemaal mee eens John, lieden die hier reageren zonder email of met een schuilnaam moet je niet serieus nemen…
  @Dineke, jij moet toch wel weten uit je werk dat aktie reaktie geeft, beter is om helmaal niet over of tegen te zeggen, dan zijn ze zo weer weg omdat ze toch geen wezenlijke bijdrage leveren waarop je zou kunnen reageren…..
  Dus goedemorgen Alien8, Krek, Dineke en John…..geef mijn maar een koffie…..

 6. Sorry ik ga van zulke mensen alleen maar plat praten…..ik bedoel geef mij maar koffie, Roger …..

 7. Marijke/Willem: corrigeer is met twee x r. En kies nu eens een naam en blijf daarbij. Als je hier alleen maar komt om je hoofd om een hoekje te steken en te brullen, kun je het net zo goed laten. Bovendien, als je wilt zeuren, doe dat dan ik het café en niet in deze kolommen. Je begint je al net zo onaagepast te gedragen als wij bij Frankrijkforum deden, maar dan zonder de pogingen tot esprit!