Chez Roger et Françoise – 21 december


Klik logo voor smoelenboek.

Komt er zo’n wijsneus van het KNMI, een of andere domme rooie Fries vertellen dat bij meteorologen de winter al op 1 december begint. Want dat rekent makkelijker voor de gemiddelden! Bovendien is het begin december ook best al behoorlijk koud.
Is er dan HELEMAAL NIETS meer heilig voor dat stelletje statistiekgeteisem! Volgens mij moet die Hiemstra voor straf eens bruut genomen worden door afwisselend Marion de Hondt en Coralie Beijer. Dat zal hem leren. De seizoenen wisselen op de 21ste! De winter begint vandaag.
Om met een andere ikoon van de cultureel verantwoorde Nederlandse televisiegeschiedenis te spreken: “Koud hè?”
Jørgen! Welkom terug. Wel twee weken pleedienst in R&F, voor straf. Maar toch leuk je weer te lezen.

86 reacties op “Chez Roger et Françoise – 21 december

 1. Ik vind het hier maar een dooie boel. Ik ga even een gemeen s.o.’tje in elkaar knutselen voor de eennalaatste dag. Gnagna.

 2. Valtl eigenlijk best wel mee, Robert. Vandaag zei zo’n 2e klasser nog tegen me: Juf! U bent best wel relaxed!
  Dus ik denk dat het nog wel meevalt.
  Maar het moet gezegd dat deze laatste dagen een crime zijn. Alle kinderen staan al in de off-mode en wij worden geacht nog gewoon les te geven. Terwijl we al op ons tandvlees lopen

 3. mooi op tijd thuis, en dan morgenavond verjaardag nr.6
  25 dec. verjaardag nr.7 (le petit jesus) en als hekkensluiter 26 december nr. 8 m’n aanstaande schoonzoon…
  Welke maand was het negen maanden geleden!!!

 4. We hebben net bedacht dat er toch nog een redelijke klus te doen is als we in januari in Frankrijk zijn. De boomgaard snoeien…. Ik heb nog nooit een boomgaard gesnoeid, zullen mooie appeltjes worden. De bomen zitten trouwens vol misteltoe (spel je dat zo ??), is deze dagen toch een heel kapitaal waard.

 5. Ik zou wel even advies vragen van iemand die er verstand van heeft, qua snoeien. Ik heb het ook wel eens gedaan, maar begreep achteraf dat ik alles wat ik heb weggeknipt had moeten laten staan, terwijl alles wat ik had laten staan…

 6. Da’s op z’n minst wel handig, ik heb ooit iets vernomen over staanders wegknippen en de rest tot op 4 ogen terugsnoeien.
  Lijkt wel anatomieles..

 7. En een leuke omzet gemaakt via de website, ik hoorde op het nieuws dat de fiscus, de professionele verkopers via het internet, aan gaat pakken.

 8. Wij hebben de eerste week van feb. een huisje aan de piste van Notre Dame de Belroche geboekt. Als mijn lijf tenminste nog wil skieën tegen die tijd, want alles protesteert. Volgens mij zit ik te veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *