Chez Roger et Françoise – 22 en 23 december


Klik logo voor smoelenboek.

Welkom, bezoekers, in het gezelligste café van Thirai-la-Chasse. Het café bovendien met de schoonste toiletten van het Oostelijk halfrond. Dankzij stamgast Jørgen, die de boetedoening voor zijn lange afwezigheid zéér serieus opneemt. Manisch, is wellicht een betere omschrijving, want het email begint al slijtplekken te vertonen en uit de fosse septique stijgt een bedenkelijk amoniakluchtje op.
Ondergetekende is vandaag uithuizig en incommunicado. Jullie vermaken je gelukkig zonder mij ook wel, zo blijkt dagelijks. Veel plezier, geniet van de voorpret van het nakende kerstfeest. En weet dat in Chez Roger et Françoise de kachel altijd brandt en de koffie steeds bijna klaar is.
UPDATE: omdat het vakantie is, en niet druk, laten we het café een dagje langer open.

105 reacties op “Chez Roger et Françoise – 22 en 23 december

  1. Ik stop ermee voor vanavond, hier is het niet gezellig, bij de buren is het ook saai, Jorgen is moe, dus saai…. slapen, dat is wat mij rest…..

  2. Mensen tot over dik 2 weken, morgen vertrekken we naar Panneçot, ik hoop niet dat het gigantisch druk wordt we zien wel. Iedereen prettige feestdagen in Nederland en Frankrijk gewenst.

  3. Veel plezier Roberta! En doe voorzichtig onderweg.
    Marjan, welterusten. Ik was ook ff bij de buren. In de blabla beginnen ze café-achtige trekjes te vertonen. Al die mensen die hier niks durven zeggen zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *