Chez Roger et Françoise – 25 en 26 september


Roger draait dit weekend een 24-uurs dienst. Al was het maar omdat Françoise haar gebit weer terug heeft gevonden en nu de hele tijd aan zijn kop zeurt omdat ze haar Danclan niet kan vinden. Daarom blijft hij liever hier hangen. Hij dommelt wel af en toe een beetje op zijn kruk. Dus als je ineens een bons hoort, dan weet je hoe dat komt. Prettig weekend allemaal, en niet te veel zuipen!

60 reacties op “Chez Roger et Françoise – 25 en 26 september

  1. @krek: nadeel van gratis oplossingen voor weblogs, gastenboeken en dergelijke is dat je maar af moet wachten hoe lang het blijft bestaan en gratis blijft. heb leergeld betaald met cgi-scripts op gratis server, die plots verdween. bovendien word je vaak geconfronteerd met ongewenste reclame.

  2. het is wel stil vandaag ……zouden we allemaal een beetje uit geOHed zijn? Ik wel, neem nog een glaasje en ga dan stil in een hoekje naar jullie ziiten kijken….

  3. ziiten is natuurlijk zitten
    Ik heb wel een vraagje, weet iemand van jullie waar je in FR van die vloerverwarmingmatjes kunt kopen voor onder een tegelvloer in de badkamer. Je kan ze gewoon in de tegellijmlaag meelijmen. Het lijkt me heel erg lekker warm aan mijn voetjes in de winter. In NL zie je die dingen in elke DHZ winkel, hier schijn ik ze niet te kunnen vinden, ze kennen die dingen hier ook niet, volgens mij. Hier bedoel ik dan de Mayenne, want ik heb ze al wel eens in Maison et Traveaux zien staan, maar dat nummer (waar dat in stond) kan ik natuurlijk nergens meer vinden. Wie o wie kan mij helpen…..
    Bij voorbaat natuurlijk mijn hartelijke dank voor uw medewerking.

  4. Ik ben gewoon helemaal alleen, zelfs roger is er niet, die hoor ik boven ruzie maken met Francoise……Hoor ik nu de naam Pauline vallen….of nee toch niet….zou Francoise argwaan krijgen….. Jempig de pemig ik lijk wel compleet gestoord dat ik hier tegen mezelf zit te babbelen, ik ga naar bed….. trusten.

  5. Het was ook wel erg druk van de week. Ik zag de stats van vrijdag. Jemig. Niks zo goed als een relletje om de bezoekscijfers op te stuwen. Toch zou ik blij zijn als we weer gewoon kunnen gaan loggen, zodat HeF niet alleen een OH-café is, maar ook een plek waar mensen nuttige informatie kunnen krijgen. Hou me ten goede, soms is het ge-OH ook nuttig. Jolanda hield er een mooie naam aan over (mijn favoriet blijft De Tententent) en we hebben elkaar wéér beter leren kennen. Maar wat rustiger vaarwater is ook wel eens lekker. Vooral als het op het werkfront ook druk is. Ik moet nog drie huizen op Immogo zetten en heb al 6 weken geen rekeningen geschreven. Mijn klanten hopen misschien al dat ze helemaal niet meer komen. Maar goed, komende week gaan ze er dus allemaal tegelijk uit. Begin oktober. Dat betekent automatisch dat we zo midden november lekker ineens een hele stevige inkomstenstroom tegemoet kunnen zien. Ook wel weer ‘s lekker, zo vlak voor de dure decembermaand.

  6. Maar nu ga ik echt naar bed…ik weet het het is vroeg, maar ik zit vreselijk te gapen, dus het is gewoon bedtijd voor deze dame. Afgelopen nacht weinig geslapen, Madelief heeft vreselijk liggen spoken….Maar hopen dat ze vannacht doorslaapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *