Chez Roger et Françoise – 27 november


Klik logo voor smoelenboek.

Zat ik vanavond op BBC het hilarische “Have I got news for you” te kijken, belt mijn beste vriend. Tjonge, we hadden veel bij te praten. Hij wist niet eens van dit weblog, inmiddels een belangrijk deel van mijn leven. Ik zal hem vanacht nog de url mailen.
Hé Ruud, zullen we wat vaker bellen?

120 reacties op “Chez Roger et Françoise – 27 november

 1. Coco, wij praten maar niet meer met een zeker persoon die een ‘ban’ heeft in de kroeg en alleen maar in het twistpunt mag komen zeiken

 2. Doe ik dus ook. Ga lekker slapen, morgen weer een dag. Krek gaat uit zijn dak als hij hoort dat Monique zich weer ellebogend naar binnen heeft gewerkt.. Wedden dat die sul van haar straks ook nog probeert wat te drinken?

 3. ja, doe dat Krek, want ik ben even mijn inloggegevens kwijt, door het opnieuw opstarten van de pc (als je wil: mail ze me ff, heb ook weer wat ideetjes voor logjes)

 4. Tja Dineke, het Twistpunt was een idee van Willem, is echt nuttig. MAAR een kroeg is een openbare gelegenheid, en als je over bepaalde mensen gaat zitten roddelen en diegene komt binnen, is dat niet fijn, daar heb ik alle begrip voor. Als alles gewist wordt is dat niet erg MAAR wis dan ook alle berichten die onder mijn naam geplaatst zijn en die ik niet geschreven heb, en wis dan ook de berichten waarin jullie een poging doen om ons te beledigen!

 5. Monique wat zoek je ??
  Dit spelletje begint walgelijk te worden en ik heb daarom ook besloten verder niet meer te reageren.

 6. 250 km heen, en weer 250 km terug, en een heel mooi concert rijker. Tjee wat een artiest on stage, piano bijna gesloopt een geweldige nederlandse drummer.
  Jamie cullum, geweldig.

 7. P.S. jij moet weten wat kool is MONIQUE, dus rot niet op (dat is naar voor de boeren) maar wees weg als ongedierte in onze groentetuin!!!

 8. @Robert: ik denk dat met die uitdrukking steenkool of houtskool bedoeld wordt en dus geen groene of rode kool. Een kooltje kun je namelijk wel soppen, maar blijft zwart. Vandaar dat het sop de kool niet waard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *