Chez Roger et Françoise – 3 oktober


Klik logo voor smoelenboek.

Het weekend is nog niet afgelopen! Wie beantwoordt de vraag van Aat in het Infopunt? Wat gaan we verder nog doen deze zondag? Eendjes voeren?

66 reacties op “Chez Roger et Françoise – 3 oktober

 1. Zie nu dat er vier kerels waren. Ferry kwam er ook bij. Zie trouwens óók dat we visite hebben van het management van een van de meest populaire campings onderweg naar het Zuiden. Tim, wil je een linkje? Doe ik meteen!

 2. Ach, Tim is alweer weg. Nou ja, het linkje staat bij de vakantie-adressen. Nog even en ik moet ze per regio gaan sorteren, qua overzicht.

 3. Nee, jij bent ‘inconnue’. Ik zie net zo veel of weinig als iedereen (links bovenaan). Tim heeft zich geregistreerd bij W.I.E. Wég surfersanonimiteit. Jij niet.

 4. Zo, nou even douchen, en dan een nieuwe set telefoons en een matje voor onder mijn nieuwe bureaustoel scoren bij Viking.
  Later!

 5. Goedemorgen Krek, dank voor je email….Dineke….ga zo lekker wandelen (niet bij een clubje hoor, maar gewoon op de hei….

 6. Als ik me registreer bij W.I.E. dan ben ik geen ‘inconnue’meer? 🙂

 7. Goeimorrege. Even niet geweest want forfait was op, en moest bij iemand de tuin omspitten, nog geen sinecure met het weer wat we hier hebben…hopen dat zwart bijverdienen hier net zo flauw behandeld wordt als in nl….
  Net wat huisjes gezocht op internet (immogo!), en nu ouwe bootjes kijken in Saint Tropez.
  Zo heb je helemaal niets te doen, en zo kom je tijd te kort – c’ est la vie!
  Allemaal een koffie? Of een apero (zondag, half twaalf…)

 8. @Ingrid2: nee, dan ben je Ingrid2. Maar je mag je ook gewoon als Ingrid registreren hoor, want je bent dan Ingrid op álle weblogs met W.I.E.-faciliteit. en Ingrid1 is meestal Ink.
  @Erik: forfait zuigt grote tijd! Om even in retecool-taal te spreken.

 9. @Krek: ik heb een vijftig-tal mailtjes de deur uit gedaan, hoop dat er wat reageert! 8)

 10. Excusez-moi maar als ik mezelf wil registreren dan moet ik een website invullen en die heb ik (nog) niet! Klopt dit of kan ik me ook op een andere manier registreren. Jullie hebben het zeker al door ik ben geen pc wonder 😕

 11. Aat, zal eens gaan bellen. Ik weet dat er een boswachter is die hout levert, je hoort van mij

 12. Aat, vraag van gister. Dat weiland achter ons huis is niet van ons. ik heb helemaal geen grond behalve de strook van 1/2 meter rondom het huis, nouja hoef ik niet te maaien ook.

 13. en zelfs dat kleine beetje hoef ik meestal niet te doen, dat doet mijn grote vriend Arthur met zijn motormaaier (vindt’ie leuk) omdat hij altijd een paar uur eerde ter plekke is dan wij

 14. Roger, gauw een whisky. Ik zit weer helemaal in me eendje tegen de kandelaat te beppen, da’s nie goe

 15. @Aat en Ferry: Goed idee Ferry, linkje hangt. Als straks Marjan ook in het smeolenboek staat, haal ik ze van de voorpagina weg en maak ik één link naar de Stamgasten. Zo wordt de linklijst overzichtelijker. Alleen interne links – naar onderdelen van HeF – op de voorpagina, m.u.v. Frankrijktoplist natuurlijk :), en alle andere links op een of meer aparte pagina’s.

 16. @Krek, bedankt voor je waarschuwing betreffend eventueel gewoonte recht op het gebruik van grond. Gelukkig is mijn buurman geen boer maar metselaar zodat ik niet bang hoef te zijn voor een enorme veestapel. Zoals ik denk het zelf in te kunnen schatten is de man redelijk betrouwbaar en ben ik niet zo bang dat er een dergelijke situatie die jij schetst zal ontstaan.
  Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus ik zal zeker niet zo naïef zijn na mijn vinger, de hele hand te geven. Die houd ik diep in m’n broekzak.

 17. Vergeet ik helemaal iets te bestellen bij Roger….
  Heb net wiskunde uitgelegd aan m’n zoon en een vreselijk droge keel nu. Vroeger leek wiskunde veel makkelijker….
  of ik ben de helft kwijtgeraakt in de loop der jaren 😕
  Roger….. doe me snel een biertje.

 18. ha die Roger, graag het bekende recept, een pastis zonder water.
  @Ronaldus, ik heb het huis bekeken en je een mailtje gestuurd met mijn mening.

 19. @ronaldus: De Amerkaanse zanger Tom Lehrer zong al: “New math, new math… it’s so simpel, so very simpel, that only a child can do it!”

 20. Ik kan mijn dochter overal mee helpen behalve wiskunde. Die methoden van nu zijn totaal anders dan wij het vroeger leerde. Je bent niet de enige John. 😀

 21. Als ik de wiskunde zie die mijn zoon krijgt, snap ik ’t anders net zo min als toen ik vroeger op t atheneum zat…

 22. @Aat bedankt en check mail.
  Roger…. iets te drinken voor Aat van mij.
  Ehhh… en de rest ook natuurlijk.
  @John, ik kan behoorlijk schaatsen… het heeft alleen al 4 jaar niet meer gevroren… 😉

 23. De houtvraag van mij lijkt opgelost te zijn. Yinda schijnt nog een heleboel te hebben liggen dus dat komt mooi uit.
  @Krek: Als ik een duit in het zakje doe moet ik ook iedere keer mijn email handmatig (en evetueel websiteadres) invullen terwijl ik in het begin het idee kreeg dat dat automatisch ingevuld werd. Weet jij hoe dat zit?

 24. @Marjan/Jørgen: jpg, gif, psd, maakt niet uit. Ik kan alles lezen. Het is maar een klein dingetje, dus het hoeft geen hele Mb te wezen. Ik pas ‘m sowieso aan. Ietsje liggend is overigens beter dan staand. Zoals je ziet heb ik met Peter een beetje moeten kloten. Zijn foto dan, want you don’t mess around with Peter.

 25. @Erik, ik heb een aantal recepten gevonden met vijgen, ik zal ze vanavond wel even op onze site zetten (=Jorgen opdracht geven om dat te doen). Laat zo wel even weten waar ze precies staan.

 26. @Aat: ik moet het zelf ook steeds invullen. Irritant, maar het is gratis!
  @Allen: het vaste gastenboek is compleet. De losse links links verdwijnen. Wel zijn ze extra nog een keer opgenomen in de lijst met ‘al onze links ooit’.
  Suggesties, ideeën? Kom maar….

 27. Moet deze ‘dame’ nu ook haar leeftijd vermelden? 😕
  Ach: sla er maar een slag naar.
  Roger, een slaapmutsje. Morgen gaat de wekker weer vroeg af.

 28. @ Aat en Krek: bij mij staat het er gewoon, zij het dan wel met een tikfout in mijn mailadres , die ik dus steeds moet verbeteren

 29. Trouwens nog mijn excuses. Colombotte is natuurlijk helemaal geen camping, maar een soort herberg. Krijgern jullie nu veel mensen uit Noord-Nederland, die het na 800 km ‘blazen’ wel gehad hebben en even komen uitblazen in jullie rustieke raststätte?

 30. tís bij net hoe het weer is; de ene keer moet ik naam, e-mail en site zelf intikken de volgende keer is dat weer weg. Nou is zelfs de W.I.E. vermelding weer weg,Simpel wordt je d’r van

 31. OK, lui, ik ga bijna plat. Nog ff studio sport herhaling kijken op BVN. Maar dan echt slapen. Morgen weer een nieuw café.
  Doen wie het eerste is Ferry?
  En vergeet je niet nog een stukkie te schrijven voor het smoelenboek? Thx.

 32. ff op bezoek geweest op de site van Père-Lachaise. Dit is nou een voorbeeld van een echt goeie site; overzichtelijk, simpel te bedienen en die virtuele rondleiding, helemaal te gek. petje af.

 33. ik zie nu trouwens ook plots staan wie die éénhoorn is. Doet me denken aan een verhaal van Ionesco…

 34. @Krek, je hebt je stukkie in je box en we hoeven niet te doen wie de eerste is, dat ben ik. Jongelui de week is begonnen

 35. Op het dorpsfeest, alwaar de rhinocerossen voorbij stormden en de dorpelingen zich slechts druk maakten over de vraag of het nu één- dan wel tweehoornige rhinocerossen waren?