Chez Roger et Françoise – 3 oktober


Klik logo voor smoelenboek.

Het weekend is nog niet afgelopen! Wie beantwoordt de vraag van Aat in het Infopunt? Wat gaan we verder nog doen deze zondag? Eendjes voeren?

66 reacties op “Chez Roger et Françoise – 3 oktober

  1. Trouwens nog mijn excuses. Colombotte is natuurlijk helemaal geen camping, maar een soort herberg. Krijgern jullie nu veel mensen uit Noord-Nederland, die het na 800 km ‘blazen’ wel gehad hebben en even komen uitblazen in jullie rustieke raststätte?

  2. tís bij net hoe het weer is; de ene keer moet ik naam, e-mail en site zelf intikken de volgende keer is dat weer weg. Nou is zelfs de W.I.E. vermelding weer weg,Simpel wordt je d’r van

  3. OK, lui, ik ga bijna plat. Nog ff studio sport herhaling kijken op BVN. Maar dan echt slapen. Morgen weer een nieuw café.
    Doen wie het eerste is Ferry?
    En vergeet je niet nog een stukkie te schrijven voor het smoelenboek? Thx.

  4. ff op bezoek geweest op de site van Père-Lachaise. Dit is nou een voorbeeld van een echt goeie site; overzichtelijk, simpel te bedienen en die virtuele rondleiding, helemaal te gek. petje af.

  5. Op het dorpsfeest, alwaar de rhinocerossen voorbij stormden en de dorpelingen zich slechts druk maakten over de vraag of het nu één- dan wel tweehoornige rhinocerossen waren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *