Chez Roger et Françoise – 30 november


Klik logo voor smoelenboek.

Bijna weer het eind van de maand. Bijna weer rekeningen schrijven. Ook moet zolangzamerhand bedacht worden wat we de geachte cliëntèle weer gaan sturen dit jaar, qua kerstkaart. De afgelopen jaren waren dat een Milennium-proof balpen, een briefkaart en een sticker rond de autohypnose-methode Coué, een agenda met de vorm van een zakbijbel en twee keer een zak oerFrans nieuwjaarssnoep (papillottes). Wat nu? Het is zó lastig om voor jezelf creatief te zijn!

56 reacties op “Chez Roger et Françoise – 30 november

 1. Goedemorgen Roger …..geef mij maar een koffie om wakker te worden…..vandaag veel te doen en dan moet ik wel bij de les blijven…

 2. Goede morgen allemaal spreekbeurt is goed gegaan. Uitgelegt dat buren best handig zijn als je eea een beetje slim aanpakt. En dat integratie daar begint. 😉

 3. Het lijkt symptomatisch, maar ik ben gisterenavond bij die oude mannen (Barend, van Dorp en Mulder) wederom in slaap gevallen. Gaap.

 4. Heeft niet te maken met de leeftijd hoor, maar met hun oninteressante voorspelbare vraagstellingen. Ze zijn gewoon uitgeintervieuwd. Laten ze gaan klaverjassen!

 5. Mij ook nog maar een koffie, Roger. De eerste tekst, voor een concurrent van Ferry, begint al aardig vorm te krijgen.
  Leuk hoor, Frank, die site. Kon alleen maar twee verschillen vinden.

 6. Het is bijna alweer tijd voor een kopje thee, vandaag maar geen drank. Moet ook een paar dagen zonder kunnen.

 7. Dooie boel hier. En zo te zien is het de hele dag al zo!
  John: je hebt gelijk, heb Yolanda niet meer ‘gezien’ sinds donderdag of vrijdag. Misschien heeft ze een griepje, ze meldt zich alleen vanaf haar werkadres.
  Ik had weer een topdag op school. Not! Wat kunnen bruggers vervelend zijn, grote belofte voor de toekomst (zucht).
  Gelukkig heb ik ook nog een leuk klas gehad, die zich zo goed van een opdracht heeft gekweten (een verslag maken van de film “Lola rennt”) dat ik glim van trots.
  Un rouge, s’il te plait, Roger.

 8. ach wat is een concurrent, voor mij zijn het allemaal conculega’s, kan pas oordelen als ik een naam weet

 9. Ik wilde nog even reageren op het verhaal van John dd 28-11. Mocht je er nog behoefte aan hebben dan hier het adres van een betrouwbare Franse aannemer in onze regio. Zijn vrouw spreekt vloeiend Nederlands iets wat ik erg prettig vind.
  Thierry Mercier
  Le Garrit
  24220 St. Cyprien. (perigord noir)
  05-53284737
  Verder wens ik je veel succes, mocht je meer referenties willen kun je me altijd mailen, het halve dorp hier maakt gebruik van hem. gr. Yo

 10. ben er weer…
  Ik sta in de krant vandaag en a.s. vrijdag, heb afgelopen vrijdag 2 interviews gedaan, 1 in de Ouest France en 1 voor de Haut Anjou, gaaf he!!!!!! Ik ben nu connue in de regio 😉

 11. Geinig, Marjan! Nou mag je dat zaaltje wel voor de hele week gaan boeken. Kan Jørgen toch met pensioen.

 12. Die Marjan! Ik neem aan dat het over je kunst en je lessen gaat? Kun je niet wat inscannen voor ons?

 13. Wat is het trouwens rustig, h#9580;? Zowel hier als op het Twistpunt. Zou er MKZ heersen?

 14. Haal ze nou niet aan, Dineke, voor je het weet proberen ze je weer in het kruis te snufffelen. Er zijn bezoekers zat, als ik de tellers zo ’s bekijk. Maar onze vaste gasten zijn weinig mededeelzaam. Zijn we uitgeleuterd? Of begrijpen we elkaar ook zonder iets te zeggen?

 15. Er moet zo nu en dan ook nog gewerkt worden, om straks weer vrij te hebben om naar Frankrijk te gaan!!

 16. Ah, is dat het. Ik moet zeggen dat het soms niet makkelijk is om aan de slag te blijven, met zo veel afleiding. En ook het gezin klaagt wel eens. Met andere woorden: “Tot later!”

 17. Ach ja, einde van het jaar en dus een drukke periode. Tenslotte willen we straks weer een paar weken in Frankrijk doorbrengen.

 18. Ik heb ff op je site gekeken, maar ik vind ‘m niet echt gebruikersvriendelijk. Aggemaarleuthebt! Ben blij te horen dat het je gister zo goed af ging.
  Nou nog even Frankb’s site checken…

 19. SHHHH… ik vind dat je dat mountainbiken wel heel serieus neemt.
  Heb plaatsvervangende blauwe plekken.

 20. Ik zal vrijdag wel een logje maken, dan zal iik alle2 de artikelen inscannen, kan nu niet, Jorgen is deze week thuis en alles moet weer anders gezet en aangesloten worden, want volgens hem is dat nodig, dus kan ik niet printen en scannen.
  @Dineke, vraagje: ben bezig met het maken van mijn catalogus en eigen website, nu wil ik die dus ook in het frans, maar…. je begrijpt het al: heb jij over een tijdje, tijd en zin om wat voor me te vertalen tegen een leuk tariefje?

 21. @Marjan: vriendenprijsje natuurlijk (zet maar wat flessen opzij), maar je moet alleen geen haast hebben: rapportentijd!

 22. Sorry Dineke, verkoudheid zit inmiddels tegen griep aan. Roger, een stevige cognac en dan ga ik snel weer plat.

 23. Goedenavond,
  Zo, verhaaltje verteld over enge beestjes vanavond, nu ben ik zelf toe aan alcohol voor enige desinfectie van de keel.
  Lees dat Marjan beroemd gaat worden en Dineke daardoor een flinke gage gaat krijgen.
  @FrankB, haal jij dat soort zelfmoordacties ook uit op de fiets,
  ik dacht dat mountainbiken leuk was.
  Roger….. doe maar rood.

 24. hahaha, over micro organismen; bacterien, virussen en schimmels. Hoe ze leven, maar vooral hoe je d’r mee om moet gaan.

 25. Nee hoor, les gegeven aan een club assistentes over praktijkhygiene en sterilisatie.

 26. @Ronaldus jij bent een mécanicien-dentist, begrijp ik dat goed Als je het filmpje hebt gezien begrijp je dat ik er wel één in loondienst kan nemen.

 27. @FrankB, welnee ik werk voor een dentale groothandel ik deel adviezen uit, geef voorlichting en les , pleeg verkoop, kortom allround adviseur in de tandartspraktijk.
  Hoewel…. beetje fietsen en sleutelen.. ook niet gek.

 28. IK denk dat ik inderdaad niet wil weten wat voor een microben zo hier en daar ronddwalen.

 29. Doe mij nog maar een versnapering Roger.
  Matige omzet vandaag zo te zien.

 30. Hé sta ik op het W.I.E lijstje klopt er weer niets van, zal mijn fout herstellen. Ben druk geweest om mijn eigen web-site op te starten(de basis). Maar doe voor de rest wat te drinken en mij nu maar een pilsje! Verder alles goed? Ik ga zo wat eten, praten vanavond met elkaar.

 31. @Aat: dienstweigeaar? Dat kan ik me niet voorstellen!!!