Chez Roger et Françoise 31 januari 2009

Even met zoonlief naar Louhans, waar hij met hoge snelheid de nieuwste besturingsversie voor zijn PS3 kan ophalen. Thuis gaat dat te traag. Al heeft Orange me laatst een nieuw abonnement aangesmeerd met de belofte dat ik 8MB kon krijgen, we komen niet boven de 1 en dan nog met diverse ‘microcoupures’.

Hier op kantoor scheuren de bits en bytes naar binnen. Intussen even boodschappen gedaan voor de eters vanavond. Rôti de Porc. Mijn vrouw had al vlees gekocht toen ik spontaan hetzelfde deed. Zij in de super, ik bij de bio-slager (tenminste… bio, hij slacht zijn eigen beesten en geeft ze geen rotzooi, al heeft hij geen label). Ben benieuwd of we het verschil gaan proeven. Daar hebben we dan de komende dagen ruim gelegenheid voor, want we krijgen het nooit in één dag op.

Reacties zijn gesloten.