Chez Roger et Françoise – 5 september


Maak toch maar even een nieuwe dag. Gisteren 78 reacties! Het (her)laden van ons café begon me toch wat te lang te duren.
Een schone lei, mensen!

17 reacties op “Chez Roger et Françoise – 5 september

 1. Overigens hebben we een reactie van de site-beheerster van La Maison des Animaux (zie Dierenliefde en -leed). Ze mailde me eerst met ‘Wat moet dat?’. Toen heb ik het tekstje voor haar vertaald en nu is ze geloof ik toch wel mee in haar nopjes met de vermelding op HeF.

 2. Roger, is het terras niet open vandaag?…………..vandaar dat het zo stil is…..Nee, joh, blijf maar zitten ik doe het wel en neem gelijk wat glazen en een fles rosé mee naar buiten..

 3. zalig cool onder de plantanen ladder zat worden… johoe schat ik ben weer thuis en de sushi is bijna klaar!

 4. Ik wacht met smart op de sushi…..en vind je het nodig om nu alweer zat te worden….je houdt je maar een beetje in en anders slaap je maar op de bank vanavond…..

 5. Marjan, snørkt Jurgen ook zo als hij drinkt? Mijn vrouw (die als Japanse trouwens ook geen onaardige sushi maakt) klaagt vaak over mijn decibelproductie in bed. Vooral met sterke drank, Calvados, Jenever, Whisky, schijnt het geronk echt vreselijk te zijn. Zelf slaap ik er gewoon doorheen.

 6. Nee, dat is echt zo: wanneer mijn huisband wijn drinkt (in redelijke porties) geen probleem, maar nadat hij whisky heeft gedronken stomp ik hem de halve nacht opdat hij op zijn zij gaat liggen. Apneu, enzo….gek word je ervan…..ga de hele tijd op de volgende ademhaling liggen wachten….
  Maar: eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik er alleen maar last van heb wanneer ik zelf ook gedronken heb, dan slaap ik lichter.
  Houd ik het bij Spa, dan slaap ik de slaap der gewetenlozen……

 7. nog ff over die Sushi … : Ik doe vnml Sushi Nori , em dan het liefst de hele sjabang, of te wel Futomaki ! Japanse Omelet, ingewekte pompoenschil, .. Marjan heeft ut liefste gewoon basic ! En Marjan hoe was ie v’avond ?

 8. Ja, hij snurkt dan echt heel erg……..maar ja ik schijn ook altijd te snurken en daar heb ik nog nooit iets van gemerkt:D

 9. Och ja, gaan we weer, Jorgen houd heel erg van complimenten……..Ja schat de sushi was ontzettend lekker vandaag……Ben blij dat er nog wat over is om vanavond te snacken of morgen voor de lunch…..Ik ben weer trots op je..
  Zo die is nu ook weer blij..

 10. zit zowaar in mijn eentje te drinken … 2 flessen rose, biertje en nu de rest v/d fles Kahlua … waar is iedereen ?!HELP !

 11. Ha mensen,
  Ik heb dit weekend heerlijk in het bos gezeten bij Apeldoorn, ik heb hooi in m’n haar, zwarte vegen op m’n kop en ik stink nog lekker naar vuur… Mag ik zo de kroeg in??
  Hoeft Alien tenminstte niet alleen te drinken 🙂
  Jullie hebben je weer aardig geroerd hier!
  Roger, een drankje van mij als afscheid voor alle gasten van vanavond! MOrgenochtend stap ik lekker in de trein naar Avignon! Dus beste mensen, gedraagt u allen, geniet, en hou een barkruk voor me vrij!
  tot over twee weken,
  Groet!
  Anne-Lise