Chez Roger et Françoise – 7 september


Bonjour, Roger. Een grote koffie, alsjeblieft. Nee, geen croissant, ik ben nog aan de Atkins. Heb je niet een stukkie worst voor me? Nog geen andere gasten gezien vandaag? Ach wat, die komen wel. Het is nog steeds een beetje vakantietijd, nietwaar. Nee, ga rustig door met wat je aan het doen was. Ga ik even buiten zitten kijken hoe de mist optrekt.

70 reacties op “Chez Roger et Françoise – 7 september

 1. oke daar gaat m’n winst van alle gratis programmaatjes…
  Roger………. pak jij de winst maar dan vanavond.
  Jorgen een Kir Breton en schenk de rest ook maar in.

 2. @Ronaldus: ik heb geen van Mierlo in de familei, heb me wellicht wat slecht uitgedrukt. De schoonfamilie daarentegen wel. Er is er nog een over: neef Frans. Zijn moeder (onze tante Ada is onlangs overleden..)
  W.b. die foto op je website: je hebt wel door dat we allemaal gaan kwijlen….misschien moet je iets meer foto’s plaatsen van details en zaken die niet helemaal gaan zoals gepland….kan iedereen weer lering uit trekken 😉

 3. moet me nog wel ff van het hart: er wordt bitter weinig gereageerd op de ONTZETTEND (nou, ontz…..) leuke sites die er de laatse tijd staan vermeld.
  Kom op, mensen! Ook de aanbeveling van René was niet mis! Ik weet zeker dat jullie een scheet op zijn tijd niet uit de weg gaan (bijv.).
  En nee: ik ben niet anaal gefixeerd…

 4. @Ferry: de hele riedel over “Vertalen. 3 zinnetjes” is weggepoetst op het Frankrijkforum. Had je nog iets onvertogens gezegd?
  Ben eigenlijk blij dat ik er niet zo vaak meer kom (misschien moet ik het maar helemaal laten…): stelletje geborneerde jeweetwellen

 5. Frankrijkforum ? bestaat dat nog ? Dat zijn toch die lui van “het bevalt me niet ik haal het er maar gelijk af” web-log ?! en van “nou nou Alien8”

 6. Inderdaad Dineke, ik ga een goede scheet op zijn tijd zeker niet uit de weg. Wil ik wat over de technieken daarvan uit de doeken doen? ( Ik ben ook zeker niet anaal gefixeerd. 😀

 7. moeilijke keuzen tussen te veel over het werk ouwehoeren in de “jargon post” ..of hier mensen aanhoren of ze al dan niet anaal zijn gefixeerd…
  Dit is toch de kroeg van het Les Hollandais toch ? Of is het cafe uitverhuurd v’avond…. ga wel ff de hond uit laten..
  morgen weer 2 dagen op stap, ik zal er dus niet zijn…. zet mijn fles dus maar ff koud tot Vrijdag

 8. Ronaldus morgen meer foto’s! oke?
  op mijn site staat een gasten boek, als je op het logootje klikt kom je op hun website. daar kan je GRATIS een gastenboek regelen. Kan iedereen lekker reageren.
  Roger, waar blijft dat setje?
  DORST

 9. @DF:
  Ben al een tijdje niet op Frankrijkforum geweest. Jullie maken me wel nieuwsgierig. Wat was dat verhaal over Vertalen Drie zinnetjes?
  Verder ziet het er naar uit dat we vanavond de 200-bezoekersgrens volgens Nedstat gaan breken, of bijna. ‘t Is toch mirakels!
  @Ronaldus: tjonge (hevig onder de indruk-modus) 3,5 hectare en dan die kast in het midden. Dat is eerder een domaine dan een huis. Zijn jullie van plan er nog iets te gaan beginnen, of is het helemaal puur en alleen voor vakantie. In het laatste geval: you lucky bastard!

 10. @Ferry ik zal m’n best doen, moet nog ff uitzoeken hoe ik een fatsoenlijke fotopresentatie in elkaar zet.
  @Krek: alleen maar vakantie…. Is trouwens zo’n gratis chatbox een idee om hier aan te hangen, of is dit idee al eerder van tafel geveegd.

 11. Er is inderdaad al eens iemand met dat idee gekomen. Hindert niet, we denken er elke keer weer opnieuw over na. Maar ten eerste weet ik niet of het kan op HeF/web-log.nl (denk het niet), en ten tweede vind ik het zo ordinair klinken. Chatbox, jekkes. En het gaat toch goed zo? Sterker, ik vind dat er meer dan genoeg gechat wordt. HeF bestaat sinds ongeveer 1 juli (nog geen 2,5 maand) en we hebben al duizende bezoekers gehad. Voorlopig eerst maar ‘s zien of we het volhouden elke dag een leuke link te leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *