Chez Roger et Françoise – 9 september


Goedenmorgen allemaal!
Bij het openen van het café zie ik dat het laatste commentaar van ‘gisteren’ eigenlijk van vanmorgen heel vroeg is. Tja, en dat verzuipt dan natuurlijk hè. Daarom laat ik hier ene Gerrit nogmaals aan het woord.
Hallo,
mijn vriendin en ik gaan binnenkort een paar weken bijkomen in de dordogne. Uit (nood)zakelijke overweging hebben we een huis gehuurd met een telefoonverbinding om met de laptop te kunnen internetten. De verhuurders hebben een telefoonlijn in het huis die een Telesejour ? regeling heeft. Ons werd gezegd dat je dan met een speciale kaart die je bij de tabakswinkels haalt kunt inbellen naar een gratis provider en dan verder kunt het net op. Achteraf blijkt dat echter niet zo te zijn. Het schijnt afhankelijk te zijn van het soort abonnement. Ook via franceforum heb ik enige reacties gehad (ferry) maar die zijn nog steeds niet echt helemaal bevredigend. Iemand maakt mij daar attent op hollandaisweblogs en met dank aan Krek ligt mijn vraag nu hier.
Ik zou enorm geholpen zijn als iemand me wegwijs kan maken.
Alvast vriendelijk bedankt!
Gerrit

Nou, ik snap er niks van, maar misschien heeft een van de andere bezoekers een passend antwoord?

84 reacties op “Chez Roger et Françoise – 9 september

 1. @Alien8: vangen en dan sturen we hem op naar de frankrijkhater, kunnen we laten zien hoe het echt in frankrijk is, niets voor watjes…..

 2. He ron al dus, bevalt het een beetje hier…. neem maar iets te drinken van me want ik ben in een feeststemming en iedereen is toch weg…..

 3. @ALLEMAAL : Zaterdag ! ZATERDAG ! dus niet morgen ook niet Zondag … maar Z A T E R D A G ! Samedi !
  na 17:00 moet nog klussen !
  oh er is wel tussen 10:00 en 12:00 taart !
  en van 12:00 – 14:00 lunch
  van 14:00 – 15:30 siesta
  van 15:30 – 16:00 ff zwemmen om wakker te worden
  van 16:00 – 16:30 op maken voor de gasten
  vanaf 16:30 komen de eerste gasten
  17:00 echt begin !
  eh .. klussen wordt niks ….
  Cu ZATERDAG !

 4. Ja nog ff over dat 15 jaar ! Ik wilde dus perse ergens is 1990 trouwen, lekker makkelijk te rekenen na 5, na 10, na 15 etc.. maar nee hoor Marjan perse 1989 .. wel Vrijdag 13de trouwens .. wel cool … FROID dus … of Froid gesproken ..
  Roger : KOUDE PRESSION nonden dju !

 5. $**.@+?….@”””al 3 keer jalbum aan het uploaden geweest
  en… niks nakkus nada… Hele map nergens terug te vinden.
  Gewoon maar weer doorpielen..
  Roger,,, doe mij ondertussen maar een whisky. mercy.

 6. In 1990 kon niet niet, want in 1990 was er geen vrijdag de 13de en ik wilde perse op vrijdag de 13de trouwen, dus ja moest het wel 1989 worden. In 1980 zaten wij nog op de middelbare school

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *