Chez Roger et Françoise, dinsdag 1 maart


Klik logo voor smoelenboek
.

Ze staan te trappelen bij de deur. Is het van de kou? Of is het ongeduld?
Kom gauw bij de kachel zitten!!
(Waar is Jeanne toch?)

263 reacties op “Chez Roger et Françoise, dinsdag 1 maart

  1. toen was er wel al heel VROEG zon, maar toen zaten er nog geen druiven aan de boom…

  2. @Petra, dat kan je wel zeggen! We stikten hier met 40 graden!

  3. Even serieus: 2003 is een van de mooiste wijnjaren aller tijden, veel zon en warm!

  4. @Henk: Je hoeft niet anders in elkaar te zitten dan ik om sorry te kunnen zeggen, heeft helemaal niets te maken met introvert of extravert, maar wel met respect! Sorry zeggen heeft wel degelijk zin, gezegd is gezegd is onzin.
    Eigenlijk had ik geen zin om op jou te reageren, maar de toon die jij tegen mij aanslaat in je mailtje bevalt me niet. Ik weet dat wij in vroeger tijden ons hier niet zo braaf hebben gedragen maar daar sta jij buiten.
    Wat wij in de afgelopen maanden hebben meegemaakt is met geen pen te beschrijven, het is een horrorverhaal waar ik hier een beetje over verteld heb, maar waar jij nog geen 10e van weet, toch heb je een oordeel. Toch heb je het lef om mij een mailtje te sturen waarin je zegt dat sorry zeggen onzin is…….

  5. hoi ik zoek sonkteksten met verlan weten jullie een site waar die opstaan? groetjezz

  6. hoi ik zoek sonkteksten met verlan weten jullie een site waar die opstaan? groetjezz