Chez Roger et Françoise – donderdag 24 februari


Even voor nieuwe bezoekers: Chez Roger et Françoise is het café van Hollandais en France. In de reactiekolommen bij dit onderwerp staat dus cafépraat en verder niks, maar dan ook helemaal niks interessants. Puur gezelligheid, kout en tijdverdrijf. Dat je het alvast weet, en niet later bij het management komt klagen. Wil je iets opsteken of Frankrijk digitaal ontdekken, kijk dan bij de andere onderwerpen hieronder of snuffel eens door ons uitgebreide archief. Ook hebben we een interessante, en zeer divers samengestelde linklijst.
Veel plezier allemaal!

362 reacties op “Chez Roger et Françoise – donderdag 24 februari

 1. @Gertjan: wij zitten daar ook sinds vorig jaar…genieten er al veel van….volgende week gaan we weer…
  ik kan ook niet wachten tot de sneeuw weggaat en het voorjaar begint….

 2. @coco: ben hoogst serieus, sterker nog, ik zou jou ma cocotte mogen noemen, volgens het dictionnaire du francais contemporain van larousse: Mot d’amitié à l’adresse d’une femme

 3. Zie dat al m’n copines verdwenen zijn.
  Ga nu ook, heb nog wat andere dingetjes te doen en daarna de koets in met m’n boek.
  Trusten allemaal.

 4. @remke: ben geneigd het met fred eens te zijn. of er zou een ventilatortje in je pc vreselijk aan moeten lopen, maar dat zou je niet alleen moeten merken bij het internetten. trouwens, hoor je dat geluid ook als je op alleen maar op HeF bent? daar zit geen geluid bij (Krek, wanneer?), dus dan zou t de geluidskaart niet zijn…

 5. @peter: nog effe: soms als ik misschien een toetsje aanraak (op HeF!!!) dan bloept het hier ook….. Dus denk ik dat het de geluidskaart is (want die bloept soms bij mij)

 6. @peter, nee ik hoor het wel vaker, maakt niet uit waar op internet ik ben en daarbij flits er dan even een cd’tje op onderin de startbalk..ook dat nog.

 7. @remke: wordt steeds vreemder. heb je daar in de buurt iemand met verstand van computers aan wie je het kunt laten zien/horen? Dit kan namelijk werkelijk van alles zijn, zo op afstand moeilijk te beoordelen.
  @fred: pit-se

 8. @peter, ja morgen komt onze pc-goeroe, helemaal uit ollanda om z’n pup op te halen (god zij geloofd en geprezen…) en zal het hem eens voorleggen.

 9. @peter, ja morgen komt onze pc-goeroe, helemaal uit ollanda om z’n pup op te halen (god zij geloofd en geprezen…) en zal het hem eens voorleggen.

 10. zo, nu ga ik al die halfwas honden weer een gier geven, de sneeuw in want ze slopen de kamer. oh ligt er nu een aan het stekkerblok te kauwen….
  nog een genoeglijke avond saam et a demain!

 11. Die staat ruzie te maken met F. (wilde de zooi niet opruimen, want die zag mij binnenkomen). Bedienen we onszelf maar dan?

 12. mijn zoon (15) stond ff tegen het raam te kloppen, moest nog even een verhaal kwijt. Zielig dat ie me hier moet gaan zoeken tegenwoordig.

 13. Ik pak nog ff een afzakkertje,eindelijk alles rustig hier(sorry Henk, voor als je mocht meelezen). Een sterk vuurwatertje graag.

 14. K’heb m’n glas leeg gaat t’ie weer , stoelen op tafel, waar hebben ze gister die *^^%stofzuiger gelaten?
  Als je eraan begint is het eigenlijk zo gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *