Chez Roger et Françoise, donderdag 28 juli


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Je kunt de lucht bijna drinken hier. Het is verschrikkelijk benauwd.
Ronaldus is met familie onderweg, ik schat dat ze nu bij Metz zijn.
Ferry is aan het aftellen, Coco en Jeanne ook.
Neem genoeg water mee in de auto. Laat die thermoskan met koffie maar zitten

106 reacties op “Chez Roger et Françoise, donderdag 28 juli

 1. Het is toch geen feestdag vandaag? Roger gesloten, hoe kan dat nou. OOOOhhhhhhhh ja natuurlijk, iedereen is aan het passen en meten hoe alles nu weer mee moet naar Frankrijk.

 2. ik had vanmorgen al een keer gereageerd maar da’s weer weg. passen jullie een beetje op Roger terwijl ik weg ben? hij heeft het al zo moeilijk zonder Françoise.
  vanavond gaan we op weg en ben pas 22 augustus weer terug. de groeten en hou het beschaafd..

 3. Alvast goede reis en veel plezier, Ferry!
  @FrankB: daar in de buurt dus… ik wil graag in een ‘levendige’ wijk wonen 😀

 4. Ferry doe de groeten in O. en rijd voorzichtig…wij gaan pas weer in september, dus dit jaar zal het er wel niet meer inzitten….maar dan word je ook niet gestoord tijdens het klussen…

 5. als al die onbekenden, die maar meekijken en niets zeggen , nu eens allemaal gaan kijken op deze leuke site en dan besluiten om de laatste weken van het seizoen te boeken…..ik overweeg 3 halen, 2 betalen….dat scheelt toch al gauw 30%, niet gek als last minute…..

 6. zo lekker spammen, als toch iedereen weg ia, kan ik ook niet op mijn flikker krijgen….Roger, geef me maar een pastis…..dan drinken we samen wel wat…moet wel zo gaan koken, want T. werkt vandaag…

 7. Hebben jullie (in FR) ook dat zeurweer, onweer (meestal) zonder regen?
  Het rommelt hier nu nog steeds, heb echter niet de neiging al m’n apparaten (zoals dit ding) los te koppelen van het elektriciteitsnet.
  Was wil das Wetter?

 8. Het is hier regen…droog…buitje…droog… en heel benauwd. Zodra je je iets inspant: een zweetdruppel aan elk oor. Zo ontzettend vochtig,je hebt het ideer dat je door stroop gaat.

 9. Ja, heel leuk. Ware het niet dat onze kinders a.s. 1 augustus de sleutel krijgen van hun flat: laminaat, muurtje zetten, schilderen..Hoezo vakantie?

 10. Ja, Henk, meestal is het onweer hier regenloos. Tot vanavond dus. Eerst een uur onweer, dan 3 hagelkorrels en toen een flinke plensbui. Goed tegen het stof, maar veels te kort om het tekort te niet te doen.

 11. Ergens volgende week een conspiratieve bijeenkomst met Ferry, Gertjan, Ronald(us) en ik. De aanwezigheid van Aart, Frank en Robert(a) is nog onzeker.

 12. Wat trouwens wel weer lollig is van ‘het seizoen’ is dat er mensen verliefd op je worden. Niet vanwege m’n cosmopolitan-look (want die is er niet) maar door toedoen van zon, zwembad wijn. Heerlijk voor je ego…

 13. @Coco: Altijd welkom!
  Bon, Remsqua moet ook weer even naar het terras, zag net dat het aantal personen gehalveerd is inmiddels.
  Wellicht tot later.

 14. @Dames: Even terug. Ben wat voorzichtig geworden want een paar geleden zijn we een aantal apparaten verloren door blikseminslag (miniset, tv, etc.).
  Môgguh, ça va?

 15. Henri laten we het daar maar op houden dan.
  En het is maar drie maanden echt warm en de overige negen maanden zeer aangenaam.

 16. @Coco: Je hebt gelijk, ging regelmatig in het vroege voorjaar (eind maart, begin april) naar Cavalaire-sur-Mêre en daar was ’t al volop voorjaar terwijl NL nog gebukt ging onder ‘Maartse buien’.
  Hoe schrijf je Zee: Mère, Mere??

 17. Inderdaad zonder de streepjes. Heb net even gekeken, leuk dorp of stadje trouwens met een prachtig strand.
  Daar moet je in de zomer je badlaken ook in vieren vouwen neem ik aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *