Chez Roger & Françoise 29 juli


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Ja hoor, daar heb je het al… twee cafés zonder iets er tussen. Dat komt, die RL-Belgen van gisterenavond waren zó gezellig, dat het ineens 3 uur vanmorgen bleek te zijn. En om dan nog een logje te gaan fabrieken…. Bovendien, gisteren waren er vier nieuwe onderwerpen, dus waag het niet om te klagen!

25 reacties op “Chez Roger & Françoise 29 juli

 1. Heeft het hier vanmorgen toch zowaar geregend…Niet dat de plassen op het pad staan maar wel even lekker verfrissend. Lang geleden vooral.
  M’n ogen trekken steeds naar binnen door vocht tekort of vocht teveel, kweenie.. Ga me nu overgeven aan een oversupergoddelijke siësta.

 2. Hier ene paar enorme knetterende onweersbuien. De hele middag offline geweest en alle stekkers er uit. En dat terwijl ik toch nog best het een en ander te tikken had. Toch maar eens denken aan een laptop (ik wist dat dat excuus o0it langs zou komen).

 3. Maar de batterijen van die laptops gaan erg kort mee, had ik het niet mee gered vanmiddag.

 4. Wat een grote problemen hebben jullie toch…
  Roger, une pression s.t.p.

 5. Ja erg hè, die luxe problemen. Hier intussen alweer centimeters water gevallen, iedereen blij behalve m’n dochter die in de Allier kampeert in d’r koepeltentje (eigen schuld dikke bult, ze wilde ’t zelf).

 6. Valt er net een kind uit een boom…Gebroken arm, niet zo’n beetje, gewoon echt krak, griezellig. Maargoed, ik hoop dat ze wat extra gips vragen want er moeten straks ongeveer 70 handtekeningen op natuurlijk.

 7. @Remkens: Sjonge, houden we hier intussen met z’n tweetjes dit log in leven?
  Krek. op batterijen, Dien aan de bewatering, Kees uithuizig, Frank(b) op droog water, de rest in de bouchon?

 8. Zeikerd. Het regent hier nu overigens. Hard. Er komt zo’n lekker grondlucht naar boven…

 9. Henkus: beste stuurlui staan nog altijd aan wal. Doe es een voorstel?????

 10. Schaf ze af, behalve als ’t gaat om gebeurtenissen die iedereen raakt, bv Londen 7/7/05 of als Chirac toegeeft dat ie ’t doet met de weduwe van Mitterand.

 11. Hè gatver, kan wel zien dat je nog niet echt verfransd bent, want dat ssort dingen is niet interessant.
  Wij schaffen verder niks af, want de bedoeling van dit log was alles wat maar enigszins met Frankrij te maken had en enigszins vermeldenswaardig was te melden. Bij deze.
  Wat hij daar van vindt, mwaaa…is bijzaak.

 12. ssoort = soort
  Frankrij= Frankrijk
  hij = jij
  Scheveningen was errruuug gezelluuug

 13. Zoek nog ff flink naar die maggi. Goed voor je hersencellen. Ik ga maffen. Later!!!