Chez Roger et Françoise – donderdag 30 december


Klik logo voor smoelenboek.

Is het mijn verbeelding, of voelen de feestdagen knusser en veiliger dit jaar, juist omdat je je realiseert dat het ook zoveel onveiliger kan, in landen met aardbevingen en reuzegolven. Mijn vrouw, Japanse, houdt bijvoorbeeld niet van ‘gezellig’ een kaarsje branden. In Tokyo kijken ze wel uit, want als het een keer gaat beven, is de kans op brand te groot. Jan des Bouvrie zou het dáár dus wel kunnen schudden, met zijn eeuwige waxinelichtjes.
Nog eventjes, dan is het jaar weer om. Hoop dat 2005 iets minder nieuws oplevert dan 2004.

260 reacties op “Chez Roger et Françoise – donderdag 30 december

  1. Ach ja, van al dat op topniveau cateren wordt een mens kieskeurig…. Best irritant als je met vrienden bij een normaal eetcafé gaat eten. (zowel voor hun als voor mij ;))

  2. Sta ik toch alleen te poetsen, het moet een beetje knap zijn voor morgenavond. Die boom valt wel heel erg uit, *((%$#@ zo blijf je aan de gang.
    trusten.

  3. @ronaldus: een browser die je om de haverklap van het net gooit? dat heeft zelfs IE nog nooit gepresteerd. weet je zeker dat er niets anders mis is?

  4. Tja, zal wel weer niet de eerste keer zijn dat ik als laatste achterblijf om schoon te maken grrr…… Maar goed, maak die Chianti maar open…

  5. En natuurlijk ben ik weer de laatste, na vele doorwaakte uurtjes met tranen in de ogen voor de TV. Dit wordt een dure jaarwisseling, i.v.m. giro 555. Maar helpt dat?