Chez Roger et Françoise februari

We leven nog. Ik heb even het topic 2013 gesloten, omdat dat nogal wat spamreacties aantrok. Om gek van te worden, omdat ik ook van elke spamreactie een mailtje krijg. Weer niet van gewone reacties en nieuw geplaatste en nog te valideren artikelen. Sorry Kees, vandaar dat het even duurde.
Hoe dan ook, hier lijkt de ergste kou achter de rug. Ik zit met een zieke dochter (griep) en een opgeblazen hond (allergie) en heb het ook nog eens hartstikke druk voor mijn klanten, die allemaal tegelijk met grote klussen komen. De beste januari in jaren gedraaid, en het gaat ook nu nog gewoon door. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan, zoals wij zeggen in de reclame.
Dus nu weer aan de slag. Een nieuwsbrief schrijven voor Wivé, voor al uw slijtagepreventie en anti-abrasieve maatregelen! Plus een personeelsadvertentie voor AkzoNobel en korte site-tekstjes voor ontwerpbureau Desarc. Later!

8 reacties op “Chez Roger et Françoise februari

  1. Hiep hoi, hiep hoi! Schenk maar meteen een apéro in, zonder ijs.
    Ja, ik ga dus van baan veranderen, Perpignan inruilen voor Toulouse, waar ik conservator ga worden van deze bende. Iemand een appartementje kopen?

  2. Stoer man. Dat is toch een treetje hoger, lijkt me. Toulouse schijnt ook een erg leuke stad te zijn om in te wonen. Succes!

  3. Toulouse is cool! Oh, Kees, dat is wel even iets anders, die stad bedoel ik. Weg berg. Maar weer iets dichter bij ons, vorig jaar nog langsgereden op weg naar Obélix. Lijkt me toch wel even wennen, niet?
    In ieder geval: gefeliciteerd.

  4. Danksk. Ja, “Le changement, c’est maintenant”, en als echte Hollandais zijnde doen we daar aan mee. Nou weet ik nog niet of ik in Toulouse zelf ga wonen, want ik heb toch graag een berg in m’n uitzicht. We zien wel; ik heb nog tot 1 juni de tijd.

  5. Wat heerlijk voor je, Kees. Weer een nieuwe uitdaging. En in Toulouse (of omgeving) vind je vast wel een leuk appartement met dakterras!