Chez Roger et Françoise, le 14 juilliet!!!


Klik logo voor smoelenboek.

Jouw stem telt. Elke dag!!!

Vuurwerk vanavond!!
In Frankrijk dan.
En op een enkele plek in Nederland. Tim en ik gaan vieren dat een van onze beste vrienden 50 wordt. Is ook wel wat vuurwerk waard. In Alkmaar. Wordt nog spannend of onze voiture op tijd klaar is, of dat we met de trein moeten. In het 1e geval is 1 van ons de BOB (ikke, natuurlijk) in het 2e geval zijn we alletwee lam, maar moeten we vroeg naar huis. Wat is wijsheid?
We nemen er nog 1!

155 reacties op “Chez Roger et Françoise, le 14 juilliet!!!

 1. Die Coco…
  Ik ging net even mijn glas bijvullen benee….zeg HOI, maar ze kijken volgens mij naar Discovery ofzo…ik besta niet….(snik)

 2. @Dinekus: Zonder gekheid, dat weet ik pas volgende week vrijdag(avond), of zaterdag want het onkruid zal wel weer welig tieren na tweeënenhalvemaand afwezigheid.

 3. Als het maar heeft geregend. En de Morvan kennende…..
  De oogst hier is wisselend: vergeten netten op te hangen, dus de merels zijn er met de bessen vandoor. Net uien gerood, die liggen te drogen. Courgettes gaat redelijk. Aardbeien is k*t. Broccoli was lekker, tuinbonen ook. Sla is prima. Er zitten al een paar tomaten aan.
  Tot zover de tuinberichten van de randstadtuinier.

 4. Dineke, dat je nog plek hebt voor een moestuin. Kunnen jullie zelf nog wel in de tuin zitten. Aardbeien hier in de polder zijn er in overvloed.

 5. Heren, dame….ik moet het bed nog opmaken (twas zo’n zweetpartij vannacht, alles verschoond), dus ik hou het voor gezien….
  Maken jullie de boel een beetje aan kant dat het niet zo’n zooi is morgenvroeg?
  Alvast bedankt…

 6. @Dineke: Op ons balkon boeren we ook heel goed, de tomaatplant en de pompoen – beide gekocht in FR – gaan als een speer. Hebben volgende week een bus vol planten.

 7. Morgen is m’n grasmaaier klaar, Bob and friends wilden er nog een Quad van maken maar dat lieten de poelies niet toe. En ook het reserve agregaat is gereviseerd door de boys, dus deze zomer zit ik niet zonder stroom.

 8. @Coco, nee, ik begreep dat jij nog een zoon van 28 thuis had. Mijn oudste zoon is 18, dus die mag nog ff blijven.
  Ik lees even terug waar ik mis ging.

 9. Ik denk ook wel, de salarissen wat hoger en de huren wat lager het iets makkelijker zou zijn voor de kinderen.

 10. Ronaldus ja 18 is nog jong. Ik heb er nu nog één thuis van 22. Gaat het zo als bij de 2 oudste heb ik hem nog wel voor vier jaar.

 11. @Coco: Een beetje, maar niet in de sector glossy en famous.
  Geef, samen met m’n maatje, een krantje uit over film, maar schraalhans is keukenmeester.

 12. Heel gezellig hier, ik MOET op bed want morgen ochtend 8 uur eerst weer die halfwas fries weer tot de orde roepen en morgen avond bbq voor 47 man (vrouw).
  @Hoenk: Jeukpoeder niet nodig, erg druk weekend. Zal genoeg kietelen. De stamgasten komen nl ook gelijk met hun aan…

 13. Eh.. ik begrijp hieruit dat ik het zakkie ben!
  En er brandt geen kachel dus jij heb een makkie.
  Oké, alvast een goede nacht.
  @allen, snurk ze.

 14. Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel.
  Wat een spraawater sinds Krek weg is.
  Goedemorgen allen. Kom net van de tandarts.

 15. Wat een weldadige rust hier, kan ik op m’n gemak een interessante site aanprijzen.
  De ontvolking van het Franse platteland heeft er (mede) toe geleid dat wij daar nu (betaalbaar) kunnen genieten van de rust en de natuur. Die ontvolking en deels teloorgang van de plattelandscultuur vond (vindt) ook in Nederland plaats.
  Op deze site staan een aantal (lange) lezenswaardige verhalen over hoe dat in Oost-Groningen is verlopen.
  Met dank aan Sicco.

 16. @Ronaldus: vandaag ook bij de tandarts geweest, van 8.00 uur tot 12.30….wel lang hoor, maar het het was wel af voor deze week…..

 17. Ja, ik dacht hebben jullie er een beeld bij, en tegelijkertijd zie je dat men ook in Groningen oog heeft voor de rest van de wereld, maar ik moet even gaan, tot later of…..een andere keer

 18. Nou, een beetje wel, het is dan wel een pokke end vliegen, maar je hebt dan toch wel wat. Maar alleen voor werk is het natuurlijk niks, dan is het alleen maar heen en weer vliegen en daar alleen maar hard werken.

 19. Nee, Henk, daar heb ik nog nooit opgezeten, pas ik ook niet op, en ben altijd bang dat zoiets mij niet houdt en dat geeft dan weer zo’n rommel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *