chez Roger et Françoise, maandag 24 januari


Klik logo voor smoelenboek.

Morgen, morgen! Sorry dat we zo laat open zijn… al die opgewonden praatjes gisterenavond inspireerden me om eens op tijd onder de wol te kruipen. Volle maan. Maar het nieuwe café is open, dus iedereen een prettige werkweek toegewenst!

276 reacties op “chez Roger et Françoise, maandag 24 januari

 1. Overigens, Roelend Kerbosch woont in ME in het Chateau de Poussey. Samen met danseres Valerie Valentine. Of deed dat in ieder geval in 2001, uit welke tijd met ‘Leven in Frankrijk’ stamt.

 2. Ze wisten niet beter Robert(a). We hadden toen ook gewoon zo’n plaatje dodelijk asbest op tafel staan, om de pan op te zetten. En we droegen geen overdrukpakken, kan ik je vertellen.

 3. Heb, als uitzendkracht, in een verffabriek gewerkt. Daar werkten mensen die elke dag afdaalden in heel grote tanks – waarin verf wordt opgeslagen -om die schoon te maken met heel gemeen oplosmiddel. Was altijd een vrolijke boel daar.

 4. Waar ook altijd een luchtje aan zat, dat was de doka.
  2 dagen in de doka, en je was mensenschuw, en je stonk een uur in de wind naar fixeer.

 5. Moulin’Gilbert?
  @Willem: Ik denk dat hun hersens opgelost zijn, je snuit je neus en denkt…. daar gaan m’n gedachten. Ook huisschilders gingen als ‘witjes’, vandaar dat er tegenwoordig zoveel verf op waterbasis in de schappen staat.

 6. Het gebeurde regelmatig dat iemand in de inktbak, waar de cylinder doorheen liep, bij het schoonmaken tegen de vlakte ging. Ze wisten dus dat je op moesten passen, maar niet dat tolueen nogal kankerverwekkend is. Aan de andere kant gaan er ook tientallen mensen per jaar dood door verstikking in de gierdampen in de beerput. Biologisch, maar net zo dodelijk.

 7. Right, slapen. Leef je nog maar ff lekker uit, want het café gaat morgen niet al te vroeg open. Ik ben bushed.

 8. Wat voor mooie kreet kunnen we nog meer in de strijd gooien.
  Is het nou scherptediepte, of dieptescherpte.

 9. Welterusten Robert(a).
  Ik surf nog ff over het net, en ga er dan ook van tussen.