Chez Roger et Françoise – maandag 27 december


Klik logo voor smoelenboek.

Zo, dat zit er ook weer voor een jaartje op. Lekker geten, lekker dronken… nu maar wachten tot het grote vreten van Oudejaar. Sommigen moeten nog een weekje tussendoor werken. Anderen hebben echt vakantie. Ik mag nog een paar tekstjes schrijven. En niet te vergeten de rekeningen van november én december (lui geweest!) in één moeite door.
Prettige week allemaal!

75 reacties op “Chez Roger et Françoise – maandag 27 december

 1. Ik wil het ook simpel houden, maar vergeet niet…. ik moet de discussie aan met Jorgen en dan moet ik wel goed beslagen ten ijs komen, snap je.

 2. zit ik gezellig tegen Krek aan te babbelen, is ie er helemaal niet meer…. doe me dan maar een cointreau, Roger…. ik ga mijn verdriet weer verzuipen.

 3. Duh! IK heb geprobeerd ‘m te repareren, maar het lukt niet. De tweede pagina, de galerie zelf, blijft onaf. Ik moet hoe dan ook een nieuwe voor ‘m maken, want hij heeft veel meer werk inmiddels, vooral ook meer toegepast. Heb je onze [http://www.immogo.com/lct%5Dbadkamer en open haard[/url] gezien? Hij gemaakt. Hij maakt ook grote stenen tafels en keukenblokken, massief steen, op maat naar ontwerp van hemzelf of de klant. Voor prijzen waar je in NL geen standaard-Poggenpohlkastje voor hebt, bij wijze van. Echt heel interessant. Als het een beetje zonnig is, ga ik wel ’s foto’s bij ‘m maken en maak ik een online catalogus. Worden we rijk!

 4. Het begint bij FF in ieder geval een beetje op een echt forum te lijken zo. Met een beetje röring en zelfs zonder dat ze ons er voor nodig hebben!

 5. @Krek, die foto heb ik wel eens gezien… is mooi gedaan. Volgens mij heb ik al eerder naar zijn site gekeken, hij maakt mooie dingen.

 6. Ik vond er het er best gezellig, ze moeten alleen nog iets aan de inrichting doen, en een café zonder Roger en Francoise is gewoon heel erg kaal.

 7. Ik heb al een aantal boekingen binnen voor de cursus in februarie, ik ben gevraagd voor een kunstmarkt in november 2005 in Laval en als het een beetje meezit, kan ik eind 2005/begin 2006 exposeren bij een galerie in Chateau-Gontier, onderhandelingen daarover zijn in volle gang.

 8. Ik zou ze in mei wel mee willen nemen, maar de meeste stukken zijn nog al zwaar, dus niet echt handig om te vervoeren, maar als er geïnteresseerden zijn, is dat natuurlijk wel de moeite waard… Maar Jorgen is mijn manager, als het aan mij lag zou ik alles gewoon weggeven, maar dat mag ik niet meer van Jorgen.

 9. @Ronaldus: nee, alleen dat die gîte volgeboekt was. Een echte jeugdherberg lijkt me geen goede oplossing. Wellicht dat Ferry en jij in de regio eens rond kunnen kijken of er nog weat vrij is? Als het een grote keuken en eetzaal heeft, is het ook goed, dan gaan we bij elkaar logeren, in tenten en in hotels (ieder op eigen gelegenheid) en ontmoeten we elkaar voor het diner. En als de nood aan de man komt, kunnen we natuurlijk sowieso bij iemand op het terrein een grote BBQ organiseren? Eten we buiten, onder een hangar of zo? Het schijnt nogal veel te regenen in de Morvan…
  Zijn de Morvanezen eventueel bereid een stukje te sturen om elders te komen logeren? Ik kan hier in de buurt ook kijken naar een groepsgîte. En eventueel heb ik drie badkamers, dus als het echt moet kan het ook bij ons thuis. Dertig man, moet kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *