Alles over athletiek


Heb jij dat nou ook wel eens? Dat je ’s nachts de slaap niet kan vatten omdat je ligt te tobben: “Wie heeft het wereldrecord op de 10.000 meter outdoor ook al weer in handen?” of “Is die Sergey Bubka eigenlijk ooit zijn polsstokhoogrecord kwijtgeraakt?” en “Wat staat er op de agenda van de International Athletics Federation?”
Lig jij daar wakker van? Echt? Get a life, sukkel!
Wat niet weg neemt dat al dit soort weetjes over de wereldatletiek, inclusief lijsten met relevante links, verzameld zijn op één Franse site.
Welterusten!
UPDATE: klik op het logo voor toegang, maar zet EERST een pop-up killer aan, want het schijnt nogal een woud te zijn op deze site. Bedankt John, voor de waarschuwing.
Pop-up alert opgeheven (vals alarm).

24 reacties op “Alles over athletiek

 1. Toen ik ‘m plaatste nog niet ;D! De verbinding was zo traag dat ik dacht dat het niet gelukt was. Heb ik nog een keer op dezelfde knop gedrukt. Kan gebeuren. Jij had hem er overigens ook gewoon af kunnen halen, luiwammes! Offe, was je even je wachtwoord vergeten?

 2. @krek, misschien had je er wel een hele goede reden voor om het er 2 keer op te zetten….
  Enne, ik moet eerlijk toegeven, had er niet aangedacht dat ik hem ook even had kunnen verwijderen…. mea culpa…

 3. jongens wat een rot-site !
  Sinds ik hem even aanklikte heb ik een hoop troep op mijn PC.
  Ik weet het, waarschijnlijk heb ik mijn fire-wall een beetje te goedmoedig ingesteld, dat zal ik bijstellen, maar het is en blijft een akelige site. Vermijden !

 4. Ik had nergens last van, John… anders had ik hem hier natuurlijk niet vermeld. Wat voor rotzooi was het precies?

 5. Hmmm, maar jij werkt met een andere -Apple- browser, is het niet ?
  Ik kreeg een vloed aan franse pop-ups van casinos en weet-ik-al-wat niet. Sommige waren zelfs moeilijk weg te klikken.
  Ben extra alert geworden voor dit soort zaken. Een tweetal weken raakte mijn labtop defect en besloot ik mijn desktop (die ik altijd offline gebruikte voor fotobewerking en zo) dan maar met internet te verbinden. Pats, meteen een virus, en het is ongelooflijk wat er allemaal met mijn PC gebeurde: vreemde startpaginas, een favorietenlijst waarvoor je je zou schamen en mappen die merkwaardige hobbies suggereren.
  uiteindelijk heb ik alles van nieuw af moeten herinstalleren,
  nu met goede virusscanner e.d.
  Koste me uren.
  Toen ik even die Franse site aanklikte, dacht ik, “neen he, niet weer”.
  Maar het valt mee, geloof ik, alleen veel vervelende reclame.

 6. Ah, popups. Ja, sommige Franse sites hebben daar wel last van. Maar bij mij dus niet. Apple inderdaad. Ik draai al jaren zonder Norton en toen ik laatst bij MacAffee zo’n online veiligheidstest deed, bleek mijn standaard ingebouwde firewall ondoordringbaar. Ik raad overigens niemand meer aan op Apple over te stappen. Als er te veel gebruikers komen, wordt ook dit platform interessant voor virusprogrammeurs.
  Wat ik overigens met die pop-ups doe, is gewoon telkens het hoofdscherm voorop plaatsen en als ik uitgesurfd ben, sluit ik even het programma helemaal af, eventueel met force-quit. Weg pop-ups.

 7. Bij mij ook niet, noch in Safari noch in Explorer. Wel krijg ik de vraag of ik een cookie wil accepteren. Nee dus. Mij hebben ze niet (afkloppen!).

 8. Ik heb het nogmaals aangeklikt, en nu ging alles pop-up-vrij.
  Vreemd, de troep die ik kreeg was toch duidelijk allemaal franstalig, en ik heb -voor zover ik weet – geen andere Franse site aangeklikt.
  Excuses voor het klaarblijkelijke valse alarm, ik weet ook niet wat er gebeurd is.

 9. Ik gebruik hitmanpro om dit soort rotzooi in m’n pc op te ruimen, bevalt tot op heden prima. (en het is gratis 🙂

 10. heb mozilla addblock uitdrukkelijk toestemming gegeven popups van deze site toe te staan en krijg niets raars. In de broncode ook niets verdachts gevonden.

 11. Zat John misschien tegelijk even op een andere athletieksite te surfen? Zo heeft deze site weliswaar geen pop-ups, maar wel een scherp oog voor de kwaliteiten van Nederlandse atleten.
  Maar goed, alles bij elkaar is dit best een goede site dus, met veel informatie en daardoor (zie hun Franse nedstad-teller) best veel bezoekers. Meer dan HeF in ieder geval!

 12. echte cijfertjesfreaks daar zeg: een nedstat-teller, een xiti-teller, dan nog een teller in de balk onderin. en dan heeft ie vermoedelijk ook nog webalizer draaien (op de pagina’s daarvan krijg ik niet 404, maar niet gevonden.
  Op die manier breek je natuurlijk wel elke dag een record, want geen teller meet hetzelfde.

 13. zie trouwens storend foutje in mijn stelling dat t wel echte cijfertjesfreaks zijn. ik bedoelde dat die webalizerpagina’s geen 404-meldingen opleveren, maar de boodschap dat de toegang verboden is.

 14. hebben jullie het nu nog over atletiek of over computers, stelletje cijferfreaks.