Chez Roger et Françoise – maandag 28 februari


Klik logo voor smoelenboek

Heerlijke inzichten doe je op, in zo’n typisch Frans café. Zo leerden we gisteren dat je Franse koeien best stokbrood mag voeren, maar… nooit meer stokbrood dan de koe lang is! Guillaume, hartelijk dank voor deze blijmakende wetenschap. Een waardige afsluiting van de maand februari, die de koudste was sinds 1960, schijnt.

394 reacties op “Chez Roger et Françoise – maandag 28 februari

 1. @Coco: kzou niet weten, ze zitten door heel Europa en zeker door heel Frankrijk, en waar Plan de Campagne ligt dat weet ik niet….. moet ik even een oude agenda van zolder halen?

 2. zit zeker een CG vestiging in Marseille, weet alleen niet waar. die cursussen gaf ik in Béhoust (78), een gat van nix met een groot kasteel 80 km ten westen van Parijs

 3. er zal daar wel iemand zitten die de pik op mij heeft….. terwijl ik de auteur ben van wel minstes 5 citaten in dat leuke boekje (Maison) van Bavelaar

 4. en terwijl ik de site van Bavelaar een uitstekend informatieve site vind over wat je wilt weten als je naar Frankrijk denkt te vertrekken

 5. @henk: dat mag je wel zeggen, dat Cap gemini een begrip is op dat gebied. en ik heb “bijna” 30 jaar bij dat bedrijf (en vooral een voorganger die daar door is opgekocht) gewerkt

 6. @henk: ik kom helemaal niet uit Twente maar uit Haarlem, mijn vrouw, die een Amsterdamse achternaam heeft, die komt uit Almelo….. 🙂

 7. Ben al sinds CP/M, TRS80 en MSX amateur automatiseerder en word een steeds grotere amateur door de ver-Mekking van het WinTel platform. De Dos-prompt marge is afgesloten onder XP, dus je kunt niet meer om een probleem heen werken maar moet de helpdesk bellen.

 8. okee, over computers dan maar….
  ik ben misschien professioneel automatiseerder geweest, maar heb nooit geprogrammeerd of zo. de computer zelf is altijd mijn hobby kunnen blijven. ik ben een computer-hobbyist sinds de vroege intel 8088’s. dus geen cp/m meer. nu heb ik mij helemaal toegelegd op mijn favoriete os/2. mocht dat ooit ophouden te bestaan, dan zeg ik misschien wel mijn pc-hobby vaarwel en word een gewone mac-gebruiker. overigens wat me opvalt is dat er in F veel meeer Macs zijn dan in NL

 9. OS/2 is toch allang dood, zelfs bij IBM flirten ze met Linux en Motorola (Mek).
  Fransen denken misschien dat door Meks te gebruiken die vermaledijde Yankees een hak te zetten (haha).

 10. beter een dood OS met om de haverklap nieuwe drivers en als er reden toe is een nieuwe versie dan een krakkemikkig OS waarvoor het nodig is om de haverklap securitypatches te moeten downloaden terwijk het ondanks dat nog even krakkemikkig blijft. waarvan acte. gelul dus van de concurrent. os/2 is een vollegdig door IBM gesupport professioneel besturingssysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *