Chez Roger et Françoise, maandag 7 februari


Klik logo voor smoelenboek.

Omdat ik toch vroeg wakker ben, direct maar even de deur opengezet, kachel hooggedraaid en de koffie gezet.
Ik heb op de vroege ochtend niet zoveel spraakwater als gastheer Krek, dus ik hou het simpel:
Ronaldus, veel sterkte gewenst vandaag.

223 reacties op “Chez Roger et Françoise, maandag 7 februari

  1. @frankb: ja, maar kijk ook eens wat ze schrijven. het feit dat de minister het stadje heeft bezocht is tien keer belangrijker dan het feit dat hij er niets over te vertellen had.
    Hier hebben partijen, vooral in verkiezingstijd, de neiging met veel poeha te vertellen dat de premier op bezoek komt in Tietjerkstradeel. Reactie van een Nederlandse journalist: Geeft ie dan ook zijn visie over de gemeentelijke herindeling, waarin Tietjerkstradeel moet fuseren met Tietjerkstraniks? Zo nee, dan doen we er niets mee, dan plaatst ie maar gewoon ’n advertentie.

  2. @Peter: Ik sluit me aan bij Ronaldus. Zijn sinds we parttime Morvandais zijn geworden (1998) al in New York, Rome, Brussel, Parijs (!), Sardinië geweest en ik vrees dat we komende zomer in Australië gaan rondhangen. Kortom, ander argument tegen een huisje in FR.

  3. Kweet ‘t, heb je site al verkend en zonder aangesloten te zijn op het openbare stroomnet.
    Autun was voor ons, vooral de eerste jaren, een bijna onoverkomelijke hindernis op weg naar Luzy en verder. We zijn er, destijds, herhaalde malen de weg kwijtgeraakt met die ‘Autre directions’.

  4. Mooie stad, Autun. Veel mooier dan Nevers, Decize en Chateau Chinon. Hoewel Chateau Chinon wel weer bijzonder is door z’n ligging en het mooi van lelijkheid.
    Ga een potje slapen, á demain.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *