Chez Roger et Francoise, mardi 5 juillet


Klik logo voor smoelenboek.

Goedemorgen allemaal, ik weet niet hoe het bij jullie is, maar hier schijnt een aangenaam zonnetje.
Ik zal aan Roger vragen of ie het terras vandaag niet vergeet open te gooien.
Dames en heren ik wens jullie een aangename dag vandaag.
Marjan

28 reacties op “Chez Roger et Francoise, mardi 5 juillet

 1. Bedankt Marjan,
  Jij ook een rustig dagje toegewenst. Kom je overigens nog wel een beeldhouwen toe, af en toe?

 2. Beeldhouwen… wat was dat ook alweer????
  Nee, niet echt dus, helaas… en ik moet wel aan het werk, want ik sta eind augustus op een kunstmarkt in Bazougers…

 3. Absoluut een aangename dag. Wind, zon, niet te heet, 4×4 uitgesopt, heerlijk rustige gasten en morgen toch ineens nog plek op abatoir (6 uur op) voor de eenden.
  Sommige dagen is alles gewoon goed. Nu alleen nog even hooi regelen en een drie gangen menu verzinnen.
  Siësta eerst!

 4. Nou dat was me het middagje wel… zo’n beetje de hele middag aan de telefoon gezeten met de moeders van de kinderen uit madelief haar klasje…
  Ze hebben ineens besloten om de groep (14 kinderen) op te delen in verschillende klassen… is op zich niet zo erg, maar het éne klasje is wel 7 km verderop, omdat de school nu eenmaal 2 locaties heeft….
  Enfin morgenochtend vergadering met de betreffende juffen en de directeur van de school…

 5. Ja, dooie boel zeg! Wat kun je nu helemaal te doen hebben dat leuker is dan in een virtueel café met country muziek te zitten beppen over niks?

 6. Dat bedoel ik. Niets is zo ontspannend als lullen in de ruimte, zeker niet na wéér een 1000-dingen dag.

 7. Arme Remke, ik voel met je mee, wij krijgen over een dag of 10 ook een lading vlamingen met minibelgen…

 8. Nee, het is mijn schoonzusje (“gewoon” nederlandse) maar getrouwd met een vlaamse bakker en 2 kinderen die in vlamenland op school gaan en die komen met een stel vrienden die ook uit vlamenland komen. Met zijn achten zetten ze dan tenten neer achter ons huis…
  Maar een camping…. nee, moet er niet aan denken… dan moet ik aardig gaan doen tegen mensen die lopen te zeiken en te zeuren… bekenden daarentegen zijn welkom of in huis of in een tent….

 9. Kan iemand nu eindelijk die vreselijk country uitzetten en Pink Floyd of zo opzetten….. Jemig, ik mis francoise…..

 10. Françoise missen…kun je 1 ding opnoemen waar je wat aan haar had? Ik kan het me niet heugen. Van mij mag ze bij haar moeder blijven.

 11. Dineke, waarom ben jij inconnue?
  Of ik iets aan francoise had?? niks denk ik, maar aan een ezel heb je ook niks en die vind ik ook leuk….

 12. Inconnue?
  Sorry vergeten….ben met mijn ouwe (=vroegere) buuf op stap geweest en ze is een schat, maar dat is dus een standaard-dagje luisteren en ja en amen zeggen…Soms op het verkeerde moment, maar dat komt omdat ik dan al in de ‘off-mode’ sta…Wanneer ze dan heel verbaasd ja/nee? reageert, weet ik dat ik het t.o gestelde moet zeggen… tot nu toe werkte dit perfect. Maar omdat ik zelf zo moe ben, laat ik wt steekjes vallen en doorziet ze mijn spel *shit*

 13. @marjan: pink floyd is goed, maar pas op. is niet aardig tegen Dineke. (He, teacher, leave us kids alone!)

 14. Goedenavond, wat een serene rust hier, kan een mens tenminste eens rustig bijkomen.
  Ik zag dat de website “huisinfrankrijkforum” uit de lucht is. Waarschijnlijk te weinig aanloop.
  Roger, geef eens een muntje voor de juxe box. Kan ik ff Jan Smit luisteren.

 15. Heb-tie geen Edith Piaf – dan kruip ik gelijk in bed en zwijmel weg….

 16. Volgens mij kan Ink beter copywriter worden. Dan is ze vast gelukkiger. Al zou ik een accountant nooit zo’n toon aanraden. Ze lijkt wel een copywriter! Nog een rondje met het hondje. En dan naar bed. Ciao!