Chez Roger et Francoise, mardi 5 juillet


Klik logo voor smoelenboek.

Goedemorgen allemaal, ik weet niet hoe het bij jullie is, maar hier schijnt een aangenaam zonnetje.
Ik zal aan Roger vragen of ie het terras vandaag niet vergeet open te gooien.
Dames en heren ik wens jullie een aangename dag vandaag.
Marjan

28 reacties op “Chez Roger et Francoise, mardi 5 juillet

 1. Beeldhouwen… wat was dat ook alweer????
  Nee, niet echt dus, helaas… en ik moet wel aan het werk, want ik sta eind augustus op een kunstmarkt in Bazougers…

 2. Absoluut een aangename dag. Wind, zon, niet te heet, 4×4 uitgesopt, heerlijk rustige gasten en morgen toch ineens nog plek op abatoir (6 uur op) voor de eenden.
  Sommige dagen is alles gewoon goed. Nu alleen nog even hooi regelen en een drie gangen menu verzinnen.
  Siësta eerst!

 3. Nou dat was me het middagje wel… zo’n beetje de hele middag aan de telefoon gezeten met de moeders van de kinderen uit madelief haar klasje…
  Ze hebben ineens besloten om de groep (14 kinderen) op te delen in verschillende klassen… is op zich niet zo erg, maar het éne klasje is wel 7 km verderop, omdat de school nu eenmaal 2 locaties heeft….
  Enfin morgenochtend vergadering met de betreffende juffen en de directeur van de school…

 4. Ja, dooie boel zeg! Wat kun je nu helemaal te doen hebben dat leuker is dan in een virtueel café met country muziek te zitten beppen over niks?

 5. Nee, het is mijn schoonzusje (“gewoon” nederlandse) maar getrouwd met een vlaamse bakker en 2 kinderen die in vlamenland op school gaan en die komen met een stel vrienden die ook uit vlamenland komen. Met zijn achten zetten ze dan tenten neer achter ons huis…
  Maar een camping…. nee, moet er niet aan denken… dan moet ik aardig gaan doen tegen mensen die lopen te zeiken en te zeuren… bekenden daarentegen zijn welkom of in huis of in een tent….

 6. Françoise missen…kun je 1 ding opnoemen waar je wat aan haar had? Ik kan het me niet heugen. Van mij mag ze bij haar moeder blijven.

 7. Dineke, waarom ben jij inconnue?
  Of ik iets aan francoise had?? niks denk ik, maar aan een ezel heb je ook niks en die vind ik ook leuk….

 8. Inconnue?
  Sorry vergeten….ben met mijn ouwe (=vroegere) buuf op stap geweest en ze is een schat, maar dat is dus een standaard-dagje luisteren en ja en amen zeggen…Soms op het verkeerde moment, maar dat komt omdat ik dan al in de ‘off-mode’ sta…Wanneer ze dan heel verbaasd ja/nee? reageert, weet ik dat ik het t.o gestelde moet zeggen… tot nu toe werkte dit perfect. Maar omdat ik zelf zo moe ben, laat ik wt steekjes vallen en doorziet ze mijn spel *shit*

 9. Goedenavond, wat een serene rust hier, kan een mens tenminste eens rustig bijkomen.
  Ik zag dat de website “huisinfrankrijkforum” uit de lucht is. Waarschijnlijk te weinig aanloop.
  Roger, geef eens een muntje voor de juxe box. Kan ik ff Jan Smit luisteren.

 10. Volgens mij kan Ink beter copywriter worden. Dan is ze vast gelukkiger. Al zou ik een accountant nooit zo’n toon aanraden. Ze lijkt wel een copywriter! Nog een rondje met het hondje. En dan naar bed. Ciao!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *