La Campagne? Country!!!


Wie houdt er van country?
Er komt i.i.g. een groot festival aan, in Mirande (vlakbij Tarbes) ennneeee….Sue Ellen komt ook!!!!
Dat alleen moet genoeg reden zijn om te gaan,toch?

17 reacties op “La Campagne? Country!!!

 1. Dacht je van mij dan? Maar Krek. wil nu eenmaal een logje tussen elk café en dan doe je concessies 😉

 2. Dank, Dineke. Hoe dan ook is het niet onze smaak die telt. Als je een krant maakt ga je toch ook geen evenementen overslaan omdat het je eigen smaak niet is. Dit is gewoon service voor de hier langssurfende intellectuele verdergewichten die wél van country houden. Overigens behoor ik daar zelf ook toe, want naar mijn smaak is er ook goede country (contry rock, bluegrass).

 3. Ik ken het zelf nauwelijks, was hogelijk verbaasd toen iemand uit mijn kennisenkring helemaal léip was van Garth Brooks. Ik had voorheen nog nooit van de beste man gehoord. Blijkt hij in de States een mega-ster te zijn, vergelijkbaar met -toen nog- Michael Jackson!

 4. Wat een prachtige ordi-site. Ben een beetje bekend met de muziek van The Flying Burrito Brothers en Ry Cooder, geen echte fan. Me daarentegen maakt me regelmatig het leven zuur met Country Queens, is een sixpack, dus genoeg voor de hele reis naar FR. Ze mag ook graag meeblèren.

 5. Doe mij maar willie nelson, een overblijfsel uit m’n Texaanse tijd.

 6. Ry Cooder is toch vet lekker meezingen? Al die backing vocals, dat willen we allemaal. Mijn kinderen (12 en 10) zijn nu helemaal in Loudon Wainright, natuurlijk een countrytwijfelgeval of gewoon een twijfelgeval. En Sue Ellen, daar werden de verschrikkelijkste seksistische dingen over gezegd. Over de personage, niet de actrice. Dat zit kennelijk vast aan country, dat seksistische. Dolly Parton.

 7. Ry Cooder is een van de best artiesten. Heb hem een keertje live gezien in Carre. Op de dvd van de Buena Vista Social clubs zie je hem en zijn zoon op Cuba voor de opnames. Prachtige muziek.

 8. Nou…vind het toch leuk dat ik kennelijk een aantal mensen plezier heb gedaan *grinnik*

 9. Kun je op afdingen! Jouw mooie muziek is niet per se mijn mooie muziek! Toch?

 10. Loudon Wainwright III is niet echt country, hoor, meer een singer songwriter. Wel toppie, heb hem een keer in de Melkweg gezien. Leuke man. Verder Guy Clarck, Ozark Mountain Daredevils en Ry Cooder, maar is dat country? Cajun country dan wellicht.

 11. TexMex, je hebt gelijk. Paris Texas kan ik (de A-kant dan) trouwens ook niet vaak genoeg draaien. En Chicken Skin Music keihard meezingen: “I just recieved, my love, your yellow roses…” Dat is toch wel country, ja. Een echte tear jerker. “I’ll place them near your photograph, and as the petals fall… they’ll hide from you my lonely tears, that shouldn’t fall at all”. Het spijt me, maar daar kan ik het te kwaad mee krijgen.

 12. Wij zitten net in die periode in de Aude. In de richting, maar toch nog te ver weg.
  Truste!

 13. We draaiden Loudon Wainwright op mijn moeders begrafenis, vandaar dat de muziek weer in huis was. Over tear jerkers gesproken.