13 reacties op “Chez Roger et Françoise – Reveillon!

 1. Zol, vrouw al weer de deur uit voor de laatste werkdag…..zelfs nog een ochtendje praktijkschilderen…vanmiddag kleindochter jarig….hoeven dus niet te koken en dan na het eten samen gezellig met een flesje wijn het jaar 2004 vergeten…..
  Roger, we beginnen met een koffie….

 2. Goedemorgen, een koffie gaat er best wel in.
  Pc doet weer wat ik wil, de firewall ging een heel eigen leven leiden. Nu ga ik mij volledig concentreren op oliebollen en appelflappen. Een dekzeil bij de bouwmarkt halen en dan de aanhanger inpakken.

 3. Goedemorgen, lekker koffie…
  Ik ga zo meteen lekker beslag maken voor de oliebollen en appelflappen en vanmiddag wordt het dan een oliebollen middagje…

 4. De oliebollen zijn in huis, dekzeil is te groot, of de kar is te klein.
  @Krek, woensdag of donderdag.
  btw, ik kreeg een beertender onder de kerstboom, gaat ook op de kar:)
  Mag het al… ff voorproeven. Roger……………….

 5. Leuk…. een beertender, is hier nog niet te krijgen, dus als je hem meeneemt naar frankrijk moet je wel voldoende vulling meenemen…..

 6. Ik zet mij aan de oliebollen, een lekker glaasje erbij, gaat helemaal lukken vanavond.
  Voor iedereen een heel plezierige jaarwisseling, en laat Bob rijden.

 7. Oliebollen, appelflappen, bananenbeignets…… van mij mag oud en nieuw gaan beginnen….