53 reacties op “Gelukkig 2005

 1. Van ’t zelfde Krek, en alle anderen natuurlijk. En na de ellende in Azië zou ik aan 2005 nog de trefwoorden droog en opbouwend toe willen voegen.

 2. joepiedepoepie. Veel heil en zegen voor iedereen.
  Mijn zoon staat buiten nog een restant rotjes te verschieten @#$@$. Ik heb net overal folie over gedaan. Ik wil slapen….ik heb geen voornemens, alleen wensen. Misschien moet ik mezelf ook maar inpakken met folie….

 3. Dat vreedzaam zal nog wel lukken…. maar stressvrij met Jorgen in de buurt dat is toch vrijwel onmogelijk!!!
  Maar dat weerhoudt mij er niet van jullie allemaal een fijn 2005 toe te wensen. En ik heb ook geen voornemens, wel (eigenlijk teveel) wensen…

 4. hoewel ….. wat me nog ff erg dwars zit vorig jaar mbt de ramp, van die toeristen in Phuket die nog iets van hun vakantie proberen te maken, “gelukkig mogen we het zwembad van het andere hotel gebruiken” .. of britten die liggen te zonnen op een strand (waar de lijken nog kunnen aanspoelen) Gelukkig waren er ook die expres nableven om de locals te helpen ..
  Uh daar gaat me goede voornemen.. zit me weer veel te druk te maken…
  We hebben hier bij ons in “le cul du monde” 2 rotjes gehoord, niks gezien …

 5. Een heel gelukkig en voorspoedig 2005 toegewenst allemaal.
  Stressvrij……… nog 16 uur te gaan en nog een hoop te doen,
  dat gaat al niet lukken. Maar we proberen wel de vrede te bewaren 🙂
  Roger…..eh.. koffie.

 6. Mijn allerbeste wensen voor alle stamgasten van Roger en Francoise: Krek, Ronald, Ferry, Aat, Dineke, Marjan, Cocco, Jeanne, Jorgen, Frank, Rene, Robert, Peter, John….
  het gezondste en voorspoedigste jaar wordt 2005 en dat we mekaar dit jaar allemaal mogen ontmoeten op de reunie….over drie weken mogen we weer naar le bon ton…..
  Speciale dank voor Krek, die het afgelopen jaar zoveel moeite gedaan heeft om als een pater familias de boel bij elkaar en draaiende te houden….CHAPEAU !!!!

 7. Als ik een stamgast vergeten bent, dan sorry….de incontinenten moeten zich eerst maar waarmaken….

 8. @Alien8: Lebbis Jansen heeft toch helemaal nix met humor te maken? Dat is alleen maar grof tegen schenen schoppen. Kreeg vorig jaar dat meisje vander Gun onderuit de zak, nu moest Weiwei H. eraan geloven. Alsof zij en hun naasten niet genoeg hebben meegemaakt. Dat gaat dus helemaal nergens over. Dat je BN’ers beledigt vind ik tot daar aan toe, dan moet je maar niet zo nodig in de spotlights willen, maar deze meisjes…ik walg van L. en J.

 9. pffffff……
  we zijn er bijna.
  nog 13 uur 🙂
  Roger……. ik heb een paar flesjes st Emillion neergezet voor iedereen vanavond ivm de nieuwjaarsborrel.

 10. He Ronaldus ook in de kroeg. Ik probeer weer warm te worden: heb net Emma aangemoedigd in Scheveningen. Volgens haar was het watjesweer, vorig jaar: dat was pas afzien….

 11. @Dineke ; over humor valt niet te twisten, hoewel LJ mischien niet echt humor is .. ze hadden wel gelijk over Bram Vermeulen’s overlijden en het gebrek aan aandacht hiervoor versus biertonnetje Hazes met 50K mensen in de kuip. Wat betreft WeiWei … volgens mij ging “de grap” niet over haar, maar een flauwe grap over Hoe WW ? … (was niet leuk) .. samen met Guzman hebben ze voor mij Dec nog een beetje leuk gemaakt op de nederlandse buis..

 12. zo, en dan nu ff 30km heen en weer van Marigne-Peuton naar Houssay, want daar ken ik nog iemand met een komkommer.. Had Marjan beloofd dat ik Sushi zou maken, en ben komkommer vergeten …

 13. idd : Krek verdient een extra rondje voor zijn werk in 2004 !
  ik denk dat we in 2005 maar met holland-web-log naar de beurs moeten gaan !

 14. Gezond en gelukkig 2005 iedereen. De jaarwisseling is hier in alles rust doorgebracht. Geen olibollen, appleflappen en vuurwerk. Wel champagne. Volgende week naar Lapeyre om naar keikens te kijken.
  @Alien8, ik heb dat ook gelzen over Russen die gewoon in het hotel te eten wilde hebben. Dat de keuken was weggespoeld ontging ze. Je zou bijna zeggen dat de verkeerde mensen zijn verdronken. Hulde voor de toeristen die daar meteel zijn gaan helpen.

 15. @Alien: Beurs? Niet nodig. Ik heb een bod van een paar miljoen gehad op Hollandais en France, van Ebay, maar ik heb besloten nog even te wachten met verkopen tot het écht lekker draait.

 16. En wie hebben we daar? Roger en Francoise, innig gearmd! Als dat geen mooi begin van het nieuwe jaar is… Kom, drink wat mee. Hier dient op geproost te worden.

 17. @Peter: de dames worden worden tegenwoordig gedoogd, maar de meesten zijn reeds vertrokken….
  @Krek: De “community”-hype is toch allang weer over? En dan toch nog een bod? Misschien wil één van de uitgeverijen die frankrijktijdschriften uitbrengen nog wel wat kopen/verkopen…. (ik zal de titels eens voor je zoeken bij de bijenkorf)

 18. En húp, weer 125,95 verdiend door het noemen van de Bijenkorf (en húp!). Zo makkelijk is het om rijk te worden van een internetsite!

 19. Grapje René: dat ik zogenaamd betaald wordt om reclame te maken voor de site. Niet erg grappig, helemaal niet als je het uit moet leggen 🙁

 20. Goedenavond, lees net dat het dodental in Azie tot boven de 150.000 gestegen is. We zitten hier met verbazing te kijken naar de Franse. TV. 150.000 is een vooor mij niet te bevatte getal.
  @krek, zou je mij de link van de special pagina voor de bijeenkomst van dit jaar nog een keer willen mailen??

 21. BONNE ANNEE BONNE ANNE BONNE ANNEE BONNE ANNEE!
  Kom ook even boven water, bubbeltjes water.
  TE veel gedronken Te veel gegeten.

 22. Alles is ingepakt, nog 7,5 uur 🙂
  Zit nu aan een glaasje wijn anders val ik nooit in slaap om 22.00 uur. Het stormt en regent hier dus ik hoop dat we het mooie weer tegemoet gaan.
  Roger……. nog ééntje dan.

 23. Oké mensen, de laptop wordt nu ook ingepakt, ik ga te bed.
  Om 4 uur rijden we weg en om 13.30 zit ik voor de openhaard.
  Tot over een week en gedraag jullie een beetje, doeiiiii.

 24. Beste stamgasten, ik wens jullie het allerbeste voor 2005!
  Nog meer echter wens ik alle getroffenen van de beving in Azie het (onder omstandigheden) allerbeste.
  Het blijft vreemd om als een afgeleide getuige wetenschap te hebben van zo’n vreselijke ramp, terwijl je toch na het journaal en de reclame weer overgaat tot de oliebollen en de franse kaas.
  Je zou eigenlijk meer moeten en willen doen – meer dan een keer geld storten.
  Maar wat……

 25. he nou ben ik te laat op ronaldus een prettige reis te wensen ! Zou ie al liggen pitten ? Anyway, prettige reis ronaldus …
  @coco : tip (maar moeilijk) .. staartje champagne de avond tevoren overlaten en ‘s-morgens voor dat iedereen het in de gaten heeft snel nuttigen voor het ontbijt. En oh ja .. nu Bernard vorig jaar de pijp.. eh ik bedoel heen is gegaan (laat ik het voreg in het jaar nog netjes houden) hebben we (hoewel verstokt republikein) .. de ere hoog gehouden om (na) de Laurant Perrier demi-sec met de hele fmailie, samen (Marjan en ik) met z’n 2’en een fles Moet Brut Imperial Rose weg te werken … 1 ding moet ik die duitser toegeven, hij had wel smaak !

 26. Volgens mij ligt iedereen al te pitten… allemaal de roes gaan uit slapen, ga ik ook doen…. trusten

 27. Typisch weer zo’n gore hypocriete Republikeinenstreek: mordicus tegen het vorstenhuis zijn, tenzij er wat te zuipen valt. Bah, Jørgen, wat misselijk!

 28. @krek: wat is daar nu goor aan. elke reden om feest te vieren is een goede reden… Mogen republikeinen ook een keer genieten van het koningshuis?

 29. Het was wel hypocriet, maar niet goor, hoor Krek, het was zelfs erg lekker….

 30. demi-hypocriet ? millésimé-hypocriet ?
  ff een heel andere boeg … had Marjan voor kerst eental boeken cadeau gedaan .. blijkt dat een “Year in the Merde” nogal een geinig boek is over een brit die in Parijs heeft gewerkt en en toch niet helemaal bij hoorde na zelfs een jaar … ken dat gevoel … om er maar ff een frans tintje aan te geven ….

 31. Iedereen is heel stiekem naar bed vertrokken.
  WELTERUSTEN, slaap lekker.

 32. Zal ik dan het café maar eens afsluiten. Drink nog even een glaasje rosé “Clos Ornasca” jawel uit Corsica.
  Tot morgen. (of nee straks)

 33. Net terug van een weekje Zwitserland, bij mijn geëmigreerde zus. En dus ben ik de laatste met voor iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ach ja. Ook op het platteland van La Suisse valt het niet mee om fatsoenlijke internetverbindingen te krijgen. Gelukkig was er wel sneeuw. Veel sneeuw, zelfs! Heerlijk.