Chez Roger et Françoise – vrijdag 15 oktober


Klik logo voor smoelenboek.

Krek. is te laat, te moe en te lam voor coherent commentaar. Dus, lieve vrienden….
geluk!

104 reacties op “Chez Roger et Françoise – vrijdag 15 oktober

 1. Een beetje vroeg voor zoiets. Bewijzen kun je natuurlijk niets maar ik vindt de afzender veelzeggend. Vooral het feit dat Wim erbij wordt betrokken geeft toch een beetje aan uit welke hoek dit komt. En het is nog een slecht verhaal ook!! Nivo van een 10 jarig jongetje. Volgende keer eentje inj het Frans Hans. 😛

 2. Goedemorgen 😕
  ik ben geloof ik blij dat ik nog niet helemaal wakker ben!!
  Ik kon me gisteren niet mengen in de mannen-wereld want ik was met mijn eigen mannetje naar Scheveningen en daarna heeel vroeg naar bed, want ik sta op instorten…
  Ik ben er ook wel hoor in de herfstvakantie! Misschien dat we er nog wel een paar dagen tussenuit gaan, maar voor zover ik weet, weet ik niet wanneer 😕
  ik ga maar even aan het werk

 3. Goedenmorgen Jolanda, niks van aantrekken. Gewoon overheen lezen. 😀 😀 😀 😀 Neem een koffie van me.

 4. nou, veel plezier enzo voor iedereen die er op uit gaat!!! de rest houdt de boel hier wel draaiende…
  Gaat eenzaam in een hoekje bij het raam naar buiten zitten kijken, naar die prachtige zon (WAAR?????)
  Roger, mag ik een Pastis zonder water (je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen 🙂 )

 5. Goedenmorgen maar weer. Alles in Ordnung? Ome Krek. zit ook weer op zijn post. Dat tafeltje achterin, onder de leeslamp. Koffie, Roger. Graag. Leuk hoor, dat jullie er allemaal van door gaan deze week. Naar Frankrijk ook nog! Wat een rotsmoesje. Nou, wij proberen het hier wel gezellig te houden. Als we elkaar niet meer spreken, bon voyage en veel plezier.

 6. nou idd Ferry, je hebt ECHT wat gemist… NOT
  was een zielig verhaaltje 😉
  als je wilt, wil ik het wel kopieeren de volgende keer, dan stuur ik hem naar je op 😀

 7. doe maar, niet omdat ik graag vunzige tekstjes lees maar omdat ik op de hoogte wil blijven

 8. Goedemiddag,
  doe mij nog maar een pastis met 1 ijsklontje 🙂
  nog 2,5 uur en dan kan ik lekker weekend gaan vieren!! 🙂

 9. Dus jij zit smiddags nooit gezellig op een terrasje met een glaasje?!
  Maar je hebt gelijk – een beetje ontmoedigingsbeleid is niet verkeerd.

 10. Gelukkig dat je wel verstandige kinderen hebt!
  En een verstandige moeder! Het heeft kennelijk een generatie overgeslagen….

 11. Doe mij maar een dubbele kom net terug van groupema hoop problemen gehad en gezegd dat ik alle verzekeringen bij hun opzeg maar nu het probleem welke kies ik dan.Heeft één van jullie ervaring goede of slechte met een ander bedrijf.
  alvst dank voor jullie reactie

 12. Het gaat om huis auto wa en in Frankrijk, kalmeer nu wat was nog wat opgefokt.Het was jammer dat de toko bij groupema niet vol stond. Jaar geleden gaven ze hun fout toe er al 10 keer langs geweest en vandaag zeiden ze dat ik te laat ben. Zo lust ik er nog een paar.
  Frank

 13. Het gaat om een contract van begin 2003 daar stond 500 euro teveel op vanwege een autowissel heb ik niet betaald en steeds na elke aanmaning terug geweest en zei de uiterst vriendelijke mevrouw ja dat is onze fout ik regel het meteen en vandaag werkte deze mevrouw er niet meer en kreeg de direkteur van het bureau en die zei dood leuk het is la van begin 2003 dus te laat kan niet meer veranderd worden als ik wat wilde moest ik maar naar montpelier gaan. Toen ontploft en dingen gezegd die ik beter niet had kunnen zeggen, je begrijpt het al ik kan niet meer terug en wil dat ook niet.

 14. Als je ook al een rekening hebt lopen bij CA is dat misschien het handigste

 15. Nee dat niet bij banque populaire maar hun aanbieding is veel te hoog en niet onderhandelbaar

 16. Tjeemig de peemig het is al 5 uur geweest. Jongelui ik vertrek, hou het netjes en maak er een vrolijke boel van. ik heb Roger opdracht gegeven vanavond de glazen vol te houden. voor wie wil weten waar ik zit; kijk op m’n website (stemmen kan daar ook)
  Gegroet

 17. De boeken gesloten, stress afgeschud, inpakkennnnnnnnnn.
  Roger…. Doe meteen maar whiskey.
  en mij ook een pizza-punt.

 18. Iedereen een voorspoedige reis gewenst, rij voorzichtig en kom heel terug.
  Ik wil een ‘sauergespritzte”, Roger, ik heb veel dorst en dan hakt teveel alcohol er zo in..

 19. Ik hoor net op het nieuws dat we dus echt een klimaatverandering krijgen, en dat het steeds warmer wordt zomers in Nederland. Wat doen we dan toch helemaal in Frankrijk?!

 20. Nóg warmer. Ben ik blij dat ik niet in de Midi woon. Dat is straks niet meer te harden daar. Je kunt dus het beste nu investeren in een koel plekje (op een berg bijvoorbeeld), want die worden straks natuurlijk onbetaalbaar.

 21. twee graden warmer in 2100 jammer dat ik dat niet meer meemaak is het eindelijk de goede temperatuur.

 22. Wordt het een beetje knap weer in Bourgogne komende dagen, of kan ik beter thuisblijven. 🙁
  Mooi niet. 😛
  Roger… doe nog maar een whiskey.

 23. Ik ben nu wat kaartjes aan het printen van plekken waar we heen gaan. Map24 routeplanner, ontzettend makkelijk en scheelt weer een duur boek met stafkaarten. Wat is internet toch mooi.

 24. @ronaldus: even de weather watcher er op los gelaten. weer verschilt niet veel met dat van ons geloof ik, fractie warmer: belangrijkste: donderdag en vrijdag loopt de temperatuur op tot 19 graden. kunnen wij in holland alleen maar van dromen.

 25. @Peter tnx, het lukt mij vreemd genoeg niet om op internet een meerdaagse weersverwachting voor Frankrijk, met name de bourgogne, te vinden. De sites die je vindt geven een 24 uurs verwachting, wil je meer dagen zien dan moet je een betaalde registratie aanvragen.
  Of misschien zoek ik niet goed.

 26. ik zit hier in zuid en het leek vandaag wel Nederland het begon om vijf uur te regenen koud 12 a 13 graden maar volgende week loopt de temp weer op naar 26 a 27 graden da’s beter 🙂

 27. FrankB, geweldig. Bedankt, dat ik dat niet kan vinden 😕
  Oeps. Ik had beter niet kunnen kijken, regenjassen mee 🙁

 28. Volgens mij hebben we het onderwerp Méteo al een keer behandeld. Ik kijk meestal hier: http://meteo.france2.fr/
  Maar die van FrankB kende ik nog niet. Moet snel een ISDN-modem kopen, want het gaat allemaal zo traag en ik krijg de router echt niet aan de gang.
  Overigens, rondje voor de hele zaak, want ik ben vanavond tot Président gekozen! Van de Association des Parents d’Elèves du Regroupement Scolaire de Ménetreuil et La Chapelle-Thècle. Jawel. Ik was al vice-president en heb dus een belangrijke promotie gemaakt. Ik hoef nu helemaal niks meer te doen, schijnt. 😉

 29. delegeren
  proficiat ik ben verleden week vice penningmeester geworden van de fietsclub dus wat zal er de volgende jaarvergadering gebeuren.

 30. @ronaldus: op http://www.hurktoilet.nl/bourgogne.htm staat de link naar de site die frank noemde, maar dan met de voorspelling voor dijon. Overigens geeft die ook maar een vijfdaagse voorspelling. Het pc-progje weather forecast laat je regionale voorspellingen voor de komende negen dagen binnenhalen.

 31. FrankB: een penningmeester hebben we nog niet. Wel een fietsclub, trouwens: Cyclo Club de La Chapelle-Thècle.

 32. Nou, ik ga er weer even tussenuit. Mijn vrouw wil ook af en toe aandacht 😀

 33. @krek: van harte, nu hoor je d’r helemaal bij in frankrijk: iedereen schijnt daar op de een of de andere wijze ooit een keer predient te moeten worden)

 34. Ja maar jullie hebben geen bergen en het enige wat ik doe is mtb’en
  Maar als de kas groot genoeg is kan ik misschien verhuizen

 35. @frankB: als in dit platgeasfalteerde land boordevol anwb-wegwijzers 4×4 auto’s en boordnavigatie de grootste marketingsuccessen zijn, waarom zou je hier dan niet kunnen mtb’en?
  Krek, jij als deskundige in de reclame enig idee?

 36. @ronaldus: Frankb heeft gewoon een link van een paar honderd tekens gevonden en web-log begrijpt niet dat ie die toch maar beter in delen kan splitsen
  @FrankB: weet ook wel dat die m voor montagne staat, maar we kunnen de mensen toch aanpraten dat we hier echter bergen hebben? Twee zelfs, Holterberg en Pietersberg

 37. Ben naast de holterberg geboren maar goed dat er een bord bij staat anders kan je hem niet vinden

 38. tjonge jonge, ik ben al een uur bezig met het zoeken van alle snoertjes en kabeltjes voor de camera, laptop, videocamera…etc.. Kinderen weten weer van nix.#.@//

 39. leuk programma vooral dat je onderin je menubalk kan zien hoe warm het is., of hoe warm het is waar je graag naar toe wilt.

 40. klokje van gehoorzaamheid slaat. om 08.30 klinkt het eerste fluitsignaal voor de kanjers van Oranjewit D9, en die rekenen op mijn nimmer aflatende steun. Trusten allemaal.

 41. Ga ook morgen verzekering regelen en een nieuwe telefoon voor m’n dochter

 42. Persoonlijk kan het me dus niet warm genoeg zijn. Als ik het goed inschat , als ik over een paar jaar voorgoed naar Frankrijk verhuis, nooit meer sneeuw!!!! Hoera.

 43. Nooit meer sneeuw gisteren waren de bertoppen al wit het ski seizoen komt eraan

 44. Zo, ff tijd voor het café, roger doe iedereen wat te drinken en voor mij nog een whisky.
  Morgen de aanhanger volstouwen en dan kunnen we zondag rijden.