Chez Roger et Françoise, woensdag 10 januari

Goedemorgen. Ik dacht: “Laat ik me weer eens van mijn plicht als moderator kwijten en het café openen. Dineke heeft dit de afgelopen dagen steeds gedaan (waarvoor dank), maar nu Hiromi grieperig is en ik dus vroeg op moet om zoonlief naar de schoolbus te brengen, kan ik het ook wel weer eens doen. Ik heb het beredruk met werk, dus het nieuwe jaar begint goed voor de BV Krek. Alleen Immogo is stil. Om de een of andere reden heeft Google Frankrijk besloten dat de site geen vermeldingen meer verdient. Daardoor komen er ineens veel minder bezoekers op de Franse versie en daarmee neemt ook de toestroom van nieuwe huizen af. Wellicht moet ik weer betaalde Google-advertenties gaan plaatsen om de stroom weer op gang te brengen. Maar aan de andere kant vind ik een beetje rust in de tent ook wel weer mooi.
Achter de schermen wordt overigens (met name door Alex) nog steeds hard gewerkt aan de verhuizing van Hollandais en France naar een ‘eigen’ dedicated server. Nu maar hopen dat deze verandering ook echt een verbetering zal blijken te zijn.
Heeft iemand nog een tip over waar ik mijn domeinnamen het beste kan registreren? Ik zoek idealiter een provider/registrar die zowel .com als .nl én .fr domeinen kan registreren. Zo zit ik nu deels bij het Franse Gandi.net, maar die doen geen .nl-namen en het is juist zo handig om alles op één plek te hebben.

Reacties zijn gesloten.