Chez Roger et Françoise – woensdag 2 maart


Klik logo voor smoelenboek.

Tjongejonge. Het is toch wat vandaag de dag. Vroeger had je dat toch niet. In onze tijd ging dat wel even anders. Als wij zulke kunstjes flikten, nou, dan zwaaide er wat! Reken maar dat je dan van een koude kermis thuis kwam. Ja, dat dank je de koekoek! Maar ja, dat doet maar, hè, tegenwoordig. Geen greintje fatsoen. Alsof het niks kost. Vinden ze de gewoonste zaak van de wereld. En wat doet de overheid? Ja, als je een keer op de stoep fietst, dan krijg je direct een prent. Maar dit soort dingen, dan kan kennelijk allemaal maar ongestraft doorgaan. Nou, van mij mogen ze dat soort mensen keihard… maar laat ik me inhouden, want voor je het weet komt er bonje van. En dat wil ik toch ook weer niet. We moeten toch met elkaar door. Dus maar de goede vrede bewaren. Ja, tenzij ze aan mijn gezin komen natuurlijk, want dan heb je aan mij een kwaaie. Ja, dan sta ik niet voor de gevolgen in. Maar voor de rest… enfin. Ik moet eens gaan. Er moet toch brood op de plank. Nou, tabé dan. En bedenk: ik heb niks gezegd hè!

585 reacties op “Chez Roger et Françoise – woensdag 2 maart

  1. Leeftijd verdwijnt als het goed is en je leuk met elkaar kan babbelen…. enne, ik ben blij met zoals het is anders had ik niet geweten en gehad wat ik nu heb…

  2. En nu laat ik verstand boven gevoel gelden, lieve mensen, welterusten! Was een fijne avond voor me, soort eerste H. Communie ontvangen!

  3. En dan is dat nog een slechte foto!
    Nee, zonder dollen. Ik ga plat. Blijf rustig nog even hangen. Ik maak morgenochtend wel een nieuw café.
    Truste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *