Chez Roger et Françoise – woensdag 2 maart


Klik logo voor smoelenboek.

Tjongejonge. Het is toch wat vandaag de dag. Vroeger had je dat toch niet. In onze tijd ging dat wel even anders. Als wij zulke kunstjes flikten, nou, dan zwaaide er wat! Reken maar dat je dan van een koude kermis thuis kwam. Ja, dat dank je de koekoek! Maar ja, dat doet maar, hè, tegenwoordig. Geen greintje fatsoen. Alsof het niks kost. Vinden ze de gewoonste zaak van de wereld. En wat doet de overheid? Ja, als je een keer op de stoep fietst, dan krijg je direct een prent. Maar dit soort dingen, dan kan kennelijk allemaal maar ongestraft doorgaan. Nou, van mij mogen ze dat soort mensen keihard… maar laat ik me inhouden, want voor je het weet komt er bonje van. En dat wil ik toch ook weer niet. We moeten toch met elkaar door. Dus maar de goede vrede bewaren. Ja, tenzij ze aan mijn gezin komen natuurlijk, want dan heb je aan mij een kwaaie. Ja, dan sta ik niet voor de gevolgen in. Maar voor de rest… enfin. Ik moet eens gaan. Er moet toch brood op de plank. Nou, tabé dan. En bedenk: ik heb niks gezegd hè!

585 reacties op “Chez Roger et Françoise – woensdag 2 maart

 1. Coco, zal ik je zeggen! In mijn eigen taal kan ik me zo lekker uitdrukken… en in het Frans voel ik me zo’n sulletje. Ben mezelf niet, ze kennen en leren me nooit zo kennen als ik eigenlijk ben door die taalkloof… en jij zit hier al je halve leven dacht ik, dus … pppppffff

 2. @Coco: zzzzzz… zeeee bozzzz….
  @Kits: precies, dat begreep ik van je… enne, toen wij gingen zoeken naar een stek, toes zijn we ook een beetje in die regio geweest, rond en dus ook onder Carcassonne

 3. Wel, dat was me het avondje wel. Mag ik afsluiten, of willen jullie het nog laat gaan maken? Laatste ronde!
  (wat een gek, hè, Coco, die ‘bon-appetit’)

 4. Wel blij dat Robert(a) er weer gewoon is. Ik begon zijn Pinteriaanse bijdragen te missen. “Ik ga pitten vor mijn eigen drank.” Geweldig!

 5. eh… moet ik hieruit opmaken dat er aan het aantal keren dat een website bezocht wordt een drankje vastzit?

 6. Leeftijd verdwijnt als het goed is en je leuk met elkaar kan babbelen…. enne, ik ben blij met zoals het is anders had ik niet geweten en gehad wat ik nu heb…

 7. En nu laat ik verstand boven gevoel gelden, lieve mensen, welterusten! Was een fijne avond voor me, soort eerste H. Communie ontvangen!

 8. En dan is dat nog een slechte foto!
  Nee, zonder dollen. Ik ga plat. Blijf rustig nog even hangen. Ik maak morgenochtend wel een nieuw café.
  Truste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *