Chez Roger et Françoise – woensdag 27 oktober


Klik logo voor smoelenboek.

Goedemorgen allemaal. Sorry, ik was wat laat, maar de ochtend na mijn volleybaltraining heb ik altijd een beetje moeite met op gang komen (anders ook, maar op woensdag heb ik dus een excuus). De oude botten kraken. Sinds kort is er ook een nieuwe jongen, een Tunesische jeugd-international die veel te goed is voor ons clubje. Hij geeft mooie set-ups en doet iets moois met die van mij. Dat inspireert tot harder trainen en dat kan Bruin niet echt meer trekken. Ik doe het al ruim 30 jaar, wat toch zijn lichamelijke tol eist.
Van onze stamgasten weet ik qua sport dat Dineke roeit, FrankB fietst en Ferry drinkt. Wat doen de anderen?

80 reacties op “Chez Roger et Françoise – woensdag 27 oktober

 1. Sinds Wolvenstein heb ik geen goed simpel schiet spel meer gezien. Gewoon lekker je frustraties proberen kwijt te raken door duitsers neer te schieten. Maar de favorieten is Myst. Er zijn er tot nu toe 3. nl. Myst, Riven en Exile. De laatset is de nieuwste. Prachtig spel, Dwalen over eilanden en vreemde puzels oplossen. Als je niet van schietspelletje houst een aanrader.

 2. @Hanneke, ik zie dat je er bent…volgens de heren Slings kun je het beste een PS2 aanschaffen, want ze hebben de meeste titels en……ja toen kon ik het niet meer volgen, want toen ging manlief op de technische toer. Wat ik van dat technische verhaal heb begrepen is dat de techniek van de PS2 ook het beste is. Maar het advies is om nog even te wachten met aanschaffen want er schijnt volgend jaar een PS3 uit te komen, maar manlief wist niet te melden wanneer volgend jaar… dus dat er ook nog wel een mogelijkheid was dat dat ook nog wel eens uit zou kunnen lopen naar 2006….
  Dit was dan het advies over spelcomputers van de heren Slings
  Ja en die fles is open, nog meer liefhebbers…

 3. @Ferry, ik ben op zoek naar de website van brico depot.
  Of ik ben een kluns, of ze hebben geen site.
  Ik wil een catalogus bij ze aanvragen zodat ik alvast e.e.a. kan uitzoeken voor de volgende reis.
  ps. kan ik een sticker bij je bestellen, namens jou geschonken aan Roger.. :).

 4. @marjan: ben ik nog op tijd voor de wijn?
  @Hanneke: weet niet veel van spelcomputers, wel dat je de playstation 2 ook als dvd-speler kunt geberuiken. en er is nu ook een pS2 met netwerk-aansluiting, zodat je kunt multiplayeren met andere pc/ps2 spelers

 5. Tuurlijk peter en anders maken we gewoon nog een fles open. Het is zelfbediening van Roger is helemaal van slag. Hij is bij Francoise geweest en ze schijnt er niet uit te zien, helemaal opgezwollen en zo… Hij is er duidelijk erg van geschrokken..

 6. Zo eindelijk de kinderen hadden de pc van slag alles er maar eens afgehaald en windows opnieuw er op zullen ze morgen blij mee zijn al hen spelletjes verdwenen, hebben ze wat te doen in hun vakantie ondertussen had ik mooi de tijd een fotoboekje inelkaar te zetten waar wat en hoe vanaf 1989 ongeveer te zien op http://www.catllar.com/album met leuke foto’s vanaf hier naar daar.
  nu is het tijd voor een borrel wat ziet die bartenser er vreemd uit vanavond oproepkracht ? of zitten de pixels nog in mijn ogen och veel verdiend vandaag geef iedereen maar wat te drinken.

 7. @marjan: dank je, lekker!
  @ronaldus: om je gerust te stellen: je bent geen kluns. Brico Depot heeft kennelijk geen website. Bricodepot.com en Bricodepot.fr leiden allebei naar moederbedrijf Kingfisher. Dat linkt weer wel naar andere dochterbedrijven, waaronder het Franse Castorama, maar niet naar Bricodepot. Dikke kans dus dat Brico Depot inderdaad geen eigen website heeft.

 8. Nee, brico = rommel(gereedschap) over het algemeen wat meer kwaliteit vind je bij castorama en leroy merlin en natuurlijk point P wel alle drie een site

 9. @Ronaldus als je op het openingsscherm het zwembad aan klikt krijg je boven in kleine foto’s en rechts is een pijltje die aan klikken en de kleintjes schijven één op je kan er één kiezen en die aanklikken en hij wordt vergroot

 10. Zo. Had m’n pc aan laten staan (ingelogd, bedoel ik) maar ik was er dus niet. Ff 2 gemen S.O.’s in elkaar geflansd, zodat zij weer werken en ik een uiltje kan knappen.
  Volgende week schoolexamens, dat is wel stressen om alles op tijd voor mekaar te krijgen Kom er gelukkig net op tijd achter dat onze kopieerhulp (een schat, maar sociale-werkplaats-niveau) de vertaling van de te maken brief op de achterkant had mee-gekopieerd. Van die dingen. Daar lig ik dus wakker van.

 11. @ronaldus 100 m 9.00 begonnen en om 14.00 lag hij op zijn plaats. Morgen de pijpen eraan en aanvullen ondertussen doe ik de twee pompen filte en UV lamp vrijdag rond afwerking en maandag starten met de terrassen er om heen en in het voorjaar klaar als er in de winter nog tijd is begin ik ooknog met een sauna.

 12. @Ronaldus . Ik heb hier de catalogus van Brico depôt voor me liggen ; ze hebben dus inderdaad geen website.
  In het algemeen is het overigens rommel wat ze verkopen. Je moet er echt veel verstand van hebben. Bricoler betekent “knutselen” ,dus dan begrijp je het wel.. Iets beter is Bricomarché op de route de Champvert bij Décize.
  @ Ferry. Gemiste afspraak :Ik was vorige week dinsdag bij de naaste buren van Brico depôt : La Peyre cuisine, heb een keuken besteld – ben wel even bij Brico binnen geweest –
  morgens ca. 11.30 uur -om jouw markante kop en gespierde lijf te bekijken. Helaas je niet aangetroffen. Een volgende keer ( Kerstvakantie ? ) misschien wel face to face ?
  Fantastische foto’s heb je gemaakt. Wat kun jij toch veel ! echt gemeend hoor , zonder ironie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *